Merhaba. Hangi marka Gaming laptop kullanım ömrü, soğutma performansı açısından en iyisidir? En çok oy alan markayı alacağım muhtemelen...
F/p ürün değil bu.Şu modele baktım ama işlemcisi Intel Core i7 10875H değil ve RAM'i 8 GB... Tam olarak bu fiyatta istediğim MSI laptop yok mu?
Eki Görüntüle 628172
Kusurlu mudur değil midir bilmem de ben o bilgisayara o parayı hayatta vermezdim. Sorunsuz olsa bile çok tuzlu fiyatı. Kriterlerinizi söylerseniz uygun bir laptop bulabilirim belki. Ayrıca eğer laptop zorunlu değilse masaüstü sistem almanızı şiddetle tavsiye ederim. O paraya dehşet masaüstü sistem dizilirBu model, kusurlu mudur? Tulpar T7 V21.1.4 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook
Ayrıca MSI'ın o modelindeki klavyede nümerik tuş takımı yok.F/p ürün değil bu.
Monster Notebook neden bu kadar kalitesiz peki?
Dell Alienware güzeldir. ASUS markasında ASUS ROG Strix Scar biraz tuzlu olsa da çok güzel. MSI' da balarılı laptoplar yapıyor.@296822 Yanlışın var en büyük falan değil o markalar. Paran varsa Alienware alırsın. Gerçek Gaming makinelar onlardır. Hilesiz hurdasız. ASUS ve MSI gibi RGB klavye deyip tek lamba klawye takmıyorlar.
Tavsiyem ucuzundan laptop alıp onunla ders çalışmak. Orta seviye gaming laptop alıp onun derdine katlanmaktansa biraz daha bekleyip ileride kral gibi bir sistem/laptop almak daha mantıklı bence. Zaten Nvidia 3000 serisi sene sonuna yolda, bekleme imkanın varsa şimdi almak biraz saçma olur.Ben değil, annem taksitle almayı deneyecek. Ki aslında babam bana 10.000 TL ve üzeri değerinde kasa toplattırcaktı. Ancak şartı derslerimi iyi çalışmamdı. Bende sabredemiyorum artık. Planım ise annemden orta seviye gaming laptop isteyip, bir süre o laptopu kullanmak. Daha sonra o laptopu babama verip, babamdan toplama istemek. Bu aslında mümkün ama babam diyor ki; "Annenden gaming laptop isteme. 10 Şubat'tan beri bilgisayarsızsın zaten. İşini görecek 3000-4000 TL'ye ucuz laptop iste. Derslerini iyi yaparsan istediğin bilgisayarı toplattırırım sana." teklifiydi. Ancak ben ne yazık ki yavaş işlemci, yavaş ekran kartı görmeye tahammül edemiyorum daha fazla...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.