Merhaba. Hangi marka Gaming laptop kullanım ömrü, soğutma performansı açısından en iyisidir? En çok oy alan markayı alacağım muhtemelen...
Bu model, kusurlu mudur? Tulpar T7 V21.1.4 17,3" Gaming Laptop | Monster NotebookTüm aradıklarını karşılayacak modeller sayılı açıkçası ASUS/MSI/DELL Alienware/Lenovo üst modelleri kullanım ömrü, soğutma performansı açısından ilk sıraları alır (sorunlu modelleri hariç). Kaliteyi biraz düşürüp ucuz olsun diyorsan Monster'ın kronik sorunlu olmayan modellerinden alabilirsin.
Didim'de yaşıyorum. Burada Vatan Bilgisayar yok. Monster bayiisi dahi yok. Teknosa var birtek... Ama orada da imkanlar kısıtlıdır muhtemelen.Bence bir mağazaya gidip bakmak daha iyi olabilir. Marka değil model odaklı araştırmak daha mantıklı olabilir diye düşünüyorum.
Ancak MSI diyince fiyat 15.000 TL ve üzerine çıkıyor nedense?@Erdemli Erdem bir konu önce parasızlıktan alamıyorum diyordunsanırım parayı hallettin. Benim önerim MSI olur.
Ha 12000 ha 15000 ne farkeder bu kadar üst tutarlara çıktıktan sonra Erdem.Ancak MSI diyince fiyat 15.000 TL ve üzerine çıkıyor nedense?
Bu model, kusurlu mudur? Tulpar T7 V21.1.4 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook
(Bu modelde sıvı metal termal macun uygulanıyor diye biliyorum)
Monster Notebook neden bu kadar kalitesiz peki?İsterse evliya nefesiyle soğutsunlar işlemciyi, bunlar garanti süresince çok ihtiyaç ihtiyaç duyacağın şeyler değiller.
Ekonomik olsun istiyorsan ve laptop kullanım ömrünü ikinci plana atacaksan (garanti sonrası dönem) alabilirsin. Aynı üretim bandından çıkmış parçaların bile birisi 1 ayda bozulurken diğeri 10 sene çalışıyor laptop biraz şans işidir. Genel olarak ise Lenovo kullanım ömrü açısından en başarılı markalardan birisi bana göre.
Çok haklısın.İsterse evliya nefesiyle soğutsunlar işlemciyi, bunlar garanti süresince çok ihtiyaç ihtiyaç duyacağın şeyler değiller.
Ekonomik olsun istiyorsan ve laptop kullanım ömrünü ikinci plana atacaksan (garanti sonrası dönem) alabilirsin. Aynı üretim bandından çıkmış parçaların bile birisi 1 ayda bozulurken diğeri 10 sene çalışıyor laptop biraz şans işidir. Genel olarak ise Lenovo kullanım ömrü açısından en başarılı markalardan birisi bana göre.
Gereksiz pahalı.Monster Notebook neden bu kadar kalitesiz peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.