Hangi GTX 1050 Ti Alınmalı?

RX 570 4GB Almaya kara verdim yıl başını bekliyeceğim doların da düşmesiyle birlikte ekran kartını alacağım
fakat işlemci ram ve anakartın uyumunu nasıl sağlayacağım?

ve alacağım işlemcinin darboğaz yapmaması lazım. (max bütçe 3200)

En fazla Kara Cuma indirimlerini bekleyin, sonrasında daha pahalıya gelebilir. Ben de Kara Cumayı bekliyorum acaba 1200 TL ye RX 580 alsam mı beklesem mi diyorum.

RX 570 4GB Almaya kara verdim yıl başını bekliyeceğim doların da düşmesiyle birlikte ekran kartını alacağım
fakat işlemci ram ve anakartın uyumunu nasıl sağlayacağım?

ve alacağım işlemcinin darboğaz yapmaması lazım. (max bütçe 3200)

Yılbaşını bekler iseniz büyük ihtimal ekran kartındaki indirim bitecek ve 1800-2000TL civarında satılacak.

RX 570 Bütçem anca yetiyor ve buna darboğaz yapmayacak bir işlemciyi nasıl bulabilirim?
Ryzen 3 2200G işlemci alabilirsin, ileride Ryzen 5 2600 veya 2019 yılında yeni nesil ryzen işlemciler çıkacak onlardan birine yükseltirsin sonra sistemini uzun soluklu kullanırsın. Ryzen 2200G APU özellikli bir işlemci olduğu için ikinci elde kolaylıkla satabilirsin.

Ryzen 3 2200G işlemci alabilirsin, ileride Ryzen 5 2600 veya 2019 yılında yeni nesil ryzen işlemciler çıkacak onlardan birine yükseltirsin sonra sistemini uzun soluklu kullanırsın. Ryzen 2200G APU özellikli bir işlemci olduğu için ikinci elde kolaylıkla satabilirsin.
Şimdi Ryzen 3 2200G Bana sıkıntı çıkarmaz mı?

Şimdi Ryzen 3 2200G Bana sıkıntı çıkarmaz mı?
Ne gibi bir sıkıntı çıkarmasından endişe ediyorsunuz? Sorduğunuz soruları daha açık ve anlaşılır sorarsanız, ona göre daha anlaşılır cevaplar alırsınız.
Araba lastikçisi gibi "devam et abi bu lastikler seni 5000 km daha götürür bir sıkıntı çıkarmaz" dememizi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı