RX 570 4GB Almaya kara verdim yıl başını bekliyeceğim doların da düşmesiyle birlikte ekran kartını alacağım
fakat işlemci ram ve anakartın uyumunu nasıl sağlayacağım?
ve alacağım işlemcinin darboğaz yapmaması lazım. (max bütçe 3200)

RX 570 4GB Almaya kara verdim yıl başını bekliyeceğim doların da düşmesiyle birlikte ekran kartını alacağım
fakat işlemci ram ve anakartın uyumunu nasıl sağlayacağım?
ve alacağım işlemcinin darboğaz yapmaması lazım. (max bütçe 3200)
Ryzen 3 2200G işlemci alabilirsin, ileride Ryzen 5 2600 veya 2019 yılında yeni nesil ryzen işlemciler çıkacak onlardan birine yükseltirsin sonra sistemini uzun soluklu kullanırsın. Ryzen 2200G APU özellikli bir işlemci olduğu için ikinci elde kolaylıkla satabilirsin.RX 570 Bütçem anca yetiyor ve buna darboğaz yapmayacak bir işlemciyi nasıl bulabilirim?
Şimdi Ryzen 3 2200G Bana sıkıntı çıkarmaz mı?Ryzen 3 2200G işlemci alabilirsin, ileride Ryzen 5 2600 veya 2019 yılında yeni nesil ryzen işlemciler çıkacak onlardan birine yükseltirsin sonra sistemini uzun soluklu kullanırsın. Ryzen 2200G APU özellikli bir işlemci olduğu için ikinci elde kolaylıkla satabilirsin.
Ne gibi bir sıkıntı çıkarmasından endişe ediyorsunuz? Sorduğunuz soruları daha açık ve anlaşılır sorarsanız, ona göre daha anlaşılır cevaplar alırsınız.Şimdi Ryzen 3 2200G Bana sıkıntı çıkarmaz mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.