Hangi GTX770 Ekran Kartını Seçmeliyim ?

• Konuyu başlatan Gamiurams
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 3.020
Sağol hocamda fiyat çok fazla geldi. 200TL gerçekten büyük bir rakam. Sanırım MSI GTX 760 4GB GAMING getirteceğim.

Fakat aşağıdaki konuda GTX 760 Crysis 3'te kasıyor diyor. Sen ne diyorsun bu konu hakkında donanımsal bir sorunmu ?

https://www.technopat.net/forum/masaustu-bilgisayarlar/31011-gtx-760-crysis-3-te-kasiyor.html

MSI GeForce GTX 760 Gaming OC 4 GB vs ASUS GeForce GTX 770

200 tl daha verip GTX 770 almak varken, neden GTX 760?

Kesinlikle Gtx 770 al. Ben Gtx 770 alacaktım %30 indirim ile kaçırdım. Gtx 760 almak zorun kaldım. Aldıktan bir hafta sonra %30 indirim yaptılar.

200 tl daha verip GTX 770 almak varken, neden GTX 760?

Hocam benim sistem için bütçem 2000 TL taş çatlasın 2500 TL Monitörsüz. Dolarında düşmesini zaten bekliyorum diğer parçaları almak için. Ayrıca sistem beni 2 sene götürsün yeter.

Anakartıda bunu alacağım

https://www.digitec.ch/Startseite.aspx?param=details&wert=236850

GTX 760 alsam çok bi fps düşmesi olurmu ? Oynayamazmıyım ULTRA'da.

- - - Güncellendi - - -

Kesinlikle Gtx 770 al. Ben Gtx 770 alacaktım %30 indirim ile kaçırdım. Gtx 760 almak zorun kaldım. Aldıktan bir hafta sonra %30 indirim yaptılar.

Hocam ben Vatan'dan almayacağım alırsam zaten Yurtdışından Amcam getirecek 900TL'ye. Fakat GTX 760'la arasında 200 TL fark var bence çok fazla.

Hocam benim sistem için bütçem 2000 TL taş çatlasın 2500 TL Monitörsüz. Dolarında düşmesini zaten bekliyorum diğer parçaları almak için. Ayrıca sistem beni 2 sene götürsün yeter.

Anakartıda bunu alacağım

https://www.digitec.ch/Startseite.aspx?param=details&wert=236850

GTX 760 alsam çok bi fps düşmesi olurmu ? Oynayamazmıyım ULTRA'da.

Anakarttan kıs, işlemciden kıs, belleklerden kıs, kasadan kıs, ama ekran kartından kısma :)

Anakartı çok üst seviye aldığın zaman, frame sayısı artmayacak.

İşlemciyi üst seviyeden alınca frame sayısı artmayacak.

Bellekleri üst seviye aldığın zaman frame sayısı artmayacak.

GTX 760 = GTX 660 Ti

GTX 770 = GTX 680

Bu yüzden GTX 770.

Anakarttan kıs, işlemciden kıs, belleklerden kıs, kasadan kıs, ama ekran kartından kısma :)

Anakartı çok üst seviye aldığın zaman, frame sayısı artmayacak.

İşlemciyi üst seviyeden alınca frame sayısı artmayacak.

Bellekleri üst seviye aldığın zaman frame sayısı artmayacak.

GTX 760 = GTX 660 Ti

GTX 770 = GTX 680

Bu yüzden GTX 770.

Diyosun zorla GTX 770 al :) Napalım sen öyle diyosan alırız. 900 + Anakart 250 1150. Ohhh :)

Yerinde olsam gigabyte gtx 770 4 gb olan modelini tercih ederdim diğer gtx 770lerden performans ve soğutma olarak bence daha iyi hem bu kart ile bf4 ü ultra ayarlarda oynayabilirsin sıkıntı çıkarmaz yani..

Ekran Kartı 1 kere alınmalı ve iyisi alınmalı, zırt bırt 2 senede bir değiştirmek iyi değil.

İmkanım olsa acımazdım paraya, Ares 2 alırdım.

Hocam ben 2 sene sonra Üniversiteye gidecem :) 2 Sene sonra Laptop'umu alır giderim. O yüzden beni 2 sene götürsün yeter.

Ayrıca Yurtdışıda olsa Ares 2 2000 CHF Yani 4500 - 5000 TL arası :)

- - - Güncellendi - - -

Yerinde olsam gigabyte gtx 770 4 gb olan modelini tercih ederdim diğer gtx 770lerden performans ve soğutma olarak bence daha iyi hem bu kart ile bf4 ü ultra ayarlarda oynayabilirsin sıkıntı çıkarmaz yani..

Hocam ben 2GB modelini zor alıyorum. 4GB modelini hayatta alamam.

Şuna bir kesinlik getirelim arkadaşlar BF4 aman aman her sistemi Crysis 3 gibi saf dışı edecek bir oyun olmayacak :)

Yani almışken ekran kartına yüklen. Sonuçta GTX760 alırsan satarken garanti olmayacak. Aldığının yarısına satacaksın , GTX770 alıp keyfine bak olmadı 2 sene sonra SLI yaparsın :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı