Hangi güvenlik yazılımı kullanılmalı?

Avast ve AVG kullandım. Yav 2 dakikada bir IP adresi uyarısısı veriyor. Ekran kartımın en güncel sürümünü kullanıyorum ama diyor ki sürücüler eski. Aylık şu kadar para verin güncelleyin diyor. Kaspersky kullandım rahatladım.
Doğru bu arada. AVG kullandığım zaman dakika başı bildirim gönderiyordu. IP adresim herkese açıkmış, yok satın almış oymuş buymuş. O zaman cahil olduğum için kullanıyordum AVG'yi, satın alacaktım almadım. Sonrasında Avira'ya geçtim. Avira'dan sonra Kaspersky. Bir de AVG'yi tamamen silmeme rağmen hala bildirim gönderiyordu. Garip bir antivirüs. Miladı çoktan doldu.

A başı bildirim gönderiyordu. IP adresim herkese açıkmış, yok satın almış oymuş buymuş. O zaman cahil olduğum için kullanıyordum AVG'yi, satın alacaktım almadım. Sonrasında Avira'ya geçtim. Avira'dan sonra.

Bizim 30 yıllık bilgisayarcı Avast önerdi. 1 yıl kullandım neredeyse kanser oldum.

Aslında Avira da fena değildi uzun zaman önce. Çekilişten çıktığı için denemiştim sanırım. Şu an nasıldır bilemiyorum ancak.
Avira false positive sonuç verebiliyor. Ben kullandığımda ücretsiz sürümü var diye kullanıyordum. Evet temel koruma ücretsizdi yanlış hatırlamıyorsam. Hiç sona erme tarihi görememiştim çünkü. Ya da 1 yıl muhabbeti falan vardır bilmiyorum.

Avira false positive sonuç verebiliyor. Ben kullandığımda ücretsiz sürümü var diye kullanıyordum. Evet temel koruma ücretsizdi yanlış hatırlamıyorsam. Hiç sona erme tarihi görememiştim çünkü. Ya da 1 yıl muhabbeti falan vardır bilmiyorum.
Nasıl ya aslında bizim deneylerimizde sonuçları o kadar da kotü değildi ama...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı