Hangi IELTS sınavına girilmeli?

3522

Kilopat
Katılım
15 Nisan 2013
Mesajlar
4.145
Makaleler
1
Çözümler
17
İngilizce çalışmaya başlayacağım. İngilizcemin B2-C1 arası olduğuna inanıyorum. Lakin akademik İngilizce olarak iyi olduğumu düşünmüyorum. Buna çalışıp, IELTS sınavına gireceğim.
IELTS dışında geçici olarak toptalent.co sitesinin İngilizce sertifikasını almalı mıyım? 150₺ gibi ufak bir ücret karşılığı veriyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben IELTSe girdim akademik ingilizceye girdim akademik sormuyorlar hiçbir şeyi rahat ol. IELTS alman daha iyi olur dünyada kabul etmeyen yer yok bunu.

IELTSe çalışılmaz dostum doğal ingilizcen neyse o şekilde gir. Ezber yaptıgını görürlerse veya ezberlenmiş çalışılmış cevaplar görürlerse puanını kırıyorlar.
 
Ben IELTS'e girdim akademik İngilizceye girdim akademik sormuyorlar hiçbir şeyi rahat ol. IELTS alman daha iyi olur dünyada kabul etmeyen yer yok bunu.

IELTS'e çalışılmaz dostum doğal İngilizcen neyse o şekilde gir. Ezber yaptıgını görürlerse veya ezberlenmiş çalışılmış cevaplar görürlerse puanını kırıyorlar.

IELTS writing kısmı zordur. Orada giriş gelişme sonuç bölümleri için kalıp cümleler ezberlenebilir.
 
IELTS writing kısmı zordur. Orada giriş gelişme sonuç bölümleri için kalıp cümleler ezberlenebilir.
Yaw kardeşim IELTS yazma kısmına ezber şeyler yaz ezber kalıplar yaz bak nasıl 5 verecekler sana :D Senin okumana konuşmana dinlemene bakıyorlar ulan bu adam buralarda kotuyken yazmada nasıl boyle yapmıs dıyorlar 1. İkincisi senın yazının tamamına bakıyorlar level değişiklikleri varsa paragraf ve cümleler araası yine puan kırabılıyorlar ozellıkle IELTSe yüzbinlerce kısı gırıyor IELTS de ezber kalıpları sureklı not tutuyor oyle bır sey gorurlerse puanını kırarlar.
 

Geri
Yukarı