Hangi internet sağlayacısını kullanıyorsunuz?

brkatl06

Hectopat
Yer
Ankara Keçiören
Şu an Vodafone internet kullanıcısıyım. 2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Tarifem bitmek üzere. Kullanmış olduğum paket 100 MB fiber 100 TL gibi bir fiyatı vardı. Şimdi müşteri hizmetleri aradı ve yeni tarife için teklif sundular. 100 MB fiber 235 TL 50 MB fiber 230 TL. Sizce fiyat iyi mi? Yoksa başka bir sağlayacıya mı geçeyim?

Türk Telekom kullanıyorum sözleşmem bitmek üzere 16Mbit internete 110 ödüyorum aradıklarında 16Mbit internetin 190 TL olacağını söylediler ne yapacağımızı şaşırdık bu zamlardan sonra.

Türk Telekom. Değiştirmeyi düşünüyorum. Türkcell yada Türknet yada daha iyi bir şeye geçmek istiyorum. En az 5 Mbps indirme görmek istiyorum Steamde (sanırım almam gereken 50 yükleme hızlı sağlayıcı olmalı öyle biliyorum)

NetMASTER, Allah bilir kaç senedir aynı modemi kullanıyoruz.

Şu an Vodafone internet kullanıcısıyım. 2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Tarifem bitmek üzere. Kullanmış olduğum paket 100 MB fiber 100 TL gibi bir fiyatı vardı. Şimdi müşteri hizmetleri aradı ve yeni tarife için teklif sundular. 100 MB fiber 235 TL 50 MB fiber 230 TL. Sizce fiyat iyi mi? Yoksa başka bir sağlayacıya mı geçeyim?

Turkcell Superonline 12 Mbps 130 TL.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı