Hangi İnternet sağlayıcısını önerirsiniz?

Netspeed müşteri hizmetleri olarak nasıl?
Şimdiye kadar ihtiyacım olduğu her an sorunsuz bir şekilde bağlanabildim ve sorunum çözüldü. Online olarak da sorununuzu bırakabilirsiniz, hemen geri dönüş yapıyorlar. Ben Netspeed öneririm. İptal ederken de hiç sıkıntı çekmedim, bir tane E Posta atarak rahatça iptal edebildim.
 
Haziran ayından beri Türk Telekom VDSL altyapı ile TurkNet VDSL kullanıyorum. ISS kaynaklı bir sorun yaşamadım henüz. Umarım yaşamam. :)
 
Türkiye'de iyi ISS yok maalesef. Verdikleri internet iyi olsa bile verdikleri hizmet iyi olmuyor.
@AJFA 15 yıldır olduğum yerde altyapı yoktu, yeni 1 aydır altyapı geldi.
Aynı durumdayız. 1 sene önceye kadar fiber yoktu. TürkNet'in VDSL2+ hizmetinden faydalandım. Fibere geçerken hattı kapattırmak için aradığımda hiç muhatap bulamadım.

Fiber hizmetinde Superonline'i tercih ettim. Onlar da zorla uydu servisleri TV Plus'ı kakaladılar. Ben TV Plus istemiyorum dedikçe yok 6 ay 80 lira ödersiniz sonrasında 180 lira ödersiniz diye fiyat politikaları yaptılar. S Sport var diye sesimi çıkarmadım yoksa davalık oluyorlardı. Verdikleri internet gayet iyi ama verdikleri hizmet 0 puanı bile haketmiyor.

TurkTelekom'a gelirsem asla tercih etmeyeceğim bir firma. ADSL hattayken TurkTelekom tercih etmiştim bana 0.50 Mbps internetle cehennemi yaşattılar. 6 ay bunu çektim. Ne gelen oldu ne bakan oldu. Ne verdikleri internet kaliteli ne verdikleri hizmet. Tüm altyapıların TT olduğunu biliyorum ama en kötü interneti de TT veriyor genelde...

Ülkede adalet yok dolayısıyla firmalar biz kötü niyetli olsak da tüketici hakkını arayamaz kafasındalar. O yüzden, ISS'ler dahil çoğu sektörde kaliteli hizmet bulmak çok zor Türkiye'de.
 
Türk Telekom ile alakalı şöyle bir bilgi vermek istiyorum. Eğer telefon hattınız Türk Telekom Prime ise ev interneti içinde öncelikli müşteri hizmetleri hattını kullanabiliyorsunuz. Sitesine ulaşamadım 404 veriyor ama destek ekibinden istediğinizi elde edemediyseniz evinize özel hizmet ekibi çağırttırabiliyorsunuz arıza kaydı gerekmiyor. Bunun dışında 100Mbps VDSL internetimde zaman zaman yaşadığım sorunlardan kaynaklı 3-4 defa bağlanmam gerekmişti hepsinde sorunum yaklaşık 2-3 gün içinde çözüldü (kutu kapımın önünde olduğu için VDSL 100Mbps kullanabiliyorum). Son olarak Türk Telekom'dan bende üstteki arkadaş gibi hoşnut değilim fakat bana verdikleri hizmet konusunda da haklarını yiyemem.
 
Gigafiber altyapınız varsa şüphesiz Turknet
Eğer yoksa Turknet ya da Netspeed öneriyorum.
Müşteri hizmetleri konusunda çok kaliteli hatta mükemmel diyebilirim.
 
@BERWAR Türk Telekom sözleşmemin dolmasına 1 ay var. Ben de sanırım Netspeed'e geçeceğim. En azından taahhüt derdi yok. Türknet Gigafiber aktif olduğunda iptal ettirip Gigafiber'e geçerim diye düşündüm. Türk Telekom'da kalırsam hem 1 yıl taahhüt yapmam gerekecek minimum hem de fatura 200 liranın üstüne çıkacak.

Netspeed VDSL'de akşam saatlerinde ping sorunu var deniyor, umarım pişman olmam.
 

Geri
Yukarı