Hangi İnternet sağlayıcısını önerirsiniz?

Gayet iyi, hayırlı olsun. Benim altyapı 100 Mpbs destekliyordu, 1000 benim için gerek yok ama fiyattan çekerdim yine.😀
Bende de fiber altyapi yok. O yüzden VDSL'ye 150 TL vermek yerine Gigafibere 230 vermek mantıklı geldi :D Fiber olsa beklemezdim Turknet'i.
 
@BERWAR Turknet daha popüler olduğu için ilk zammı onlar çaktı. Açıkçası ben diğer firmaların da boş duracağını sanmıyorum. Turknet gibi %60 civarı yapamazlar ama %30-35 gelirse şaşırmamak lazım.

Türk Telekom altyapısı olduğundan çoğu şirket fark etmiyor, ucuza iyi hizmet aldığınız bir firma bulunca sabit kalmak en iyisi.
 
1675183385429.png


Paran kadar konuş ne demek oluyor? Bu üslup yeterince her şeyi açıklıyor.
 
Mart ayında sözleşmem bitiyor ve TurkNet'e geçmek için can atiyordum. Fakat senede 2 kere fazlaca zamlandığını gördüğümden taahhütlü Superonline tarifelerine yönelmek en mantıklısı diye düşünüyorum. Kaldı ki bu sağlayıcılar arasında Superonline çoğu konuda daha kaliteli.
 
Orada kullanıcı hatalı. MH haklı ama biraz kaba konuşmuş.
Müşteri haksız olabilir ama bu şekilde bir cevap verilmez müşteriye. Kimse parasıyla fırça yemek istemez ki bu adamlar da para karşılığı hizmet veriyor, dolayısıyla bu şekilde konuşamaz.
 
Ne olursa olsun müşteri hizmetlerinde çalışan bir kişi kaba şekilde konuşamaz. Müşteri hizmetleri ilgili ISS'yi temsil eder, kaba konuşması durumunda da ISS'nin adını karalamış olur ve buradaki müşteri hizmetleri de ilgili ISS'nin adını yeterince karaladı. Bu konudan dolayı GIBIRNet'e geçiş yapmayan birçok kişi tanıyorum. İnternete para ödeyip bir de müşteri hizmetlerinden fırça mı yiyeceğiz?
 

Geri
Yukarı