Hangi internet servis sağlayıcısını önerirsiniz?

Profil fotoğrafınız açıklıyor bence. 9 günlük bir kullanım nasıl bu kadar kendini sevdirdi hayret ettim.
Valla 10 yıl boyunca 60-90 liradan Turk Telekom 8 MBPS kullandıktan sonra bir anda 109 liradan 60 MBPS'ye çıkınca böyle oluyor. Murat'tan BMW'ye binmiş gibi oldum yani.
Bir de adım Caner. Logo da ismimi görünce ve basit olunca koydum.

Vallahi 10 yıl boyunca 60-90 liradan Türk Telekom 8 Mbps kullandıktan sonra bir anda 109 liradan 60 Mbps'ye çıkınca böyle oluyor. Murat'tan BMW'ye binmiş gibi oldum yani.
Bir de adım Caner. Logo da ismimi görünce ve basit olunca koydum.

9 günde müşteri hizmetlerini değerlendirecek bir olay yaşadınız mı mesela? İnternet erişim problemi yaşadığımda karşımda bir muhatap bulamayacaksam bir değeri kalmıyor. Araştırdığımda ise çoğu kişinin müşteri hizmetlerinden yakındığını gördüm. Yeşil siteye bakabilirsiniz.

9 günde müşteri hizmetlerini değerlendirecek bir olay yaşadınız mı mesela? İnternet erişim problemi yaşadığımda karşımda bir muhatap bulamayacaksam bir değeri kalmıyor. Araştırdığımda ise çoğu kişinin müşteri hizmetlerinden yakındığını gördüm. Yeşil siteye bakabilirsiniz.
9 gündür herhangi bir sorun yaşamadım. İnternet erişim problemi de yok.
Millenicom'dan geçtim. Millenicom internetini kullanıyordum. Aradılar. Hattınız Comnet'e taşınacaktır onaylıyor musunuz? Onaylıyoruz. İnternet anında gitti. Hemen ardından SMS ile PPPoE bilgileri geldi. 10 saniye içinde modeme girdim ve eskiden 8 kullanan ben artık 60 kullanıyordu. Çok mutluydu o ben.

Müşteri hizmetlerine 7/24 destek bileti sistemiyle ulaşabiliyorsunuz.

Altyapınız TT ise her bu altyapıdan hizmet sağlayan firmalar arasında pek bir fark olmayacaktır.
O yüzden ben ucuz olanı yani Comnet'i tercih ettim. 109 liraya 100 MBPS veriyor sonuç itibariyle. Tabi yakın dönemde zamlanacağından 6 aylık paket alacağım zamdan etkilenmemek için. Zammı nerden biliyorsunuz diye sorarsanız eğer Türkiye'deyiz derim. Her şey zamlanır.

Açıkçası ben de o siteye bakıp 1.4 puanı görüp korktum. Ama ben yine de şans vermek istedim. Çünkü hem ucuzdu. Hem TT ile aynı hızı veriyor hem de daha ucuza . Hem de 14 gün içinde beğenmezsen paran iade. Yani kaybedebilecek bir şeyim yoktu. En fazla 1 hafta zaman kaybı yaşardım. Ama çok şükür ki sorunum yok.

Altyapı sorgulamam:
1672518299755.png

Aldığım hız:
1672518333061.png

Kısacası memnunum. Başka bir forumdan aylardır kullanıp da sorun yaşamayanlar da var.
Üstelik firma Metro İnternet adı altında 10000 MBPS'ye kadar kurumsal internet verebiliyor. Bu da küçük bir firma olmadığını gösteriyor.

Bu da hız testi:
1672518617519.png

Aylardır TurkNet kullanıyorum, evimde 3 farklı internet sağlayıcısı var fakat en iyisini sıralamam gerekirse;

1. TurkNet.
2. Kablonet.
3. Türk Telekom.

Merhaba sevgili sosyal üyeleri. Halihazırda hizmet aldığım sağlayıcı 12 Mbps paketi 80 TL'den 130 TL'ye çekince sinirlendim ve yeni bir servis sağlayıcısına geçme kararı aldım. Bulunduğum bölgede VDSL altyapısı var ve maksimum kapasite 58 Mbps. Comnet, TurkNet veya Millenicom arasında bir tercihte bulunmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Turknet , 1 yıldır GigaFiber kullanıyorum memnunum.

Online oyun oynuyorsan Comnet, poyraznet gibi firmalara bulaşmanı önermem. Packetloss ve ping problemleri bu tarz firmalarda çok fazla oluyor. TurkNet'te kronik bir packetloss problemi görmedim. TurkNet TT altyapısı için fiyat performanstan ziyade işin artık biraz kalite kısmında kaldı o yüzden online oyun oynamıyorsan ucuz firmalar da işini görür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00