Hangi internet tarayıcısını kullanıyorsunuz?

YaramazMorde

Hectopat
Benim bilgisayarımda Chrome, Edge, Brave, Opera mevcut. Her birinin kurulu olmasının sebebi ise şunlar;

-Chrome'u telefon ve masaüstü arasında hızlı bir şekilde senkronize olduğu için ve yılların alışkanlığı.
-Edge'i özellikle tasarruf moduyla çok az bellek kullanmasından dolayı.
-Brave'i gizlilik ve reklam engelleyicisinden dolayı (bir ara Origin YouTube'da çalışmıyordu.)
-Opera'yı da yan çubuktan dolayı, bir yandan bir şeyle uğraşırken bir yandan sosyal medyaya bakabilmem ve kurulu bir VPN ile geliyor oluşu. Bu arada reklam engelleyicisi çok hantal çalışıyor bu yüzden Origin kullanıyorum.

Hepsinde Google seçili arama motoru olarak. Siz hangi tarayıcıları kullanıyorsunuz? Kullandığınız ayarları ve sebepleri paylaşmak isteyenler paylaşabilir.

Mobil ve bilgisayarda Brave kullanıyorum sebebi Chromium tabanlı ve gizlilik odaklı olması arama motorunda ise Startpage kullanıyorum Google motoru kullanıp gizlilik odaklı tarayıcı kullanmak bir şey değiştirmiyor.

iPad, MacBook ve iPhone üzerinde Safari’yi kullanıyorum. İhtiyacım olursa diye bilgisayarımda Firefox ve Edge de yüklü. Windows cihazlarda ise genellikle Firefox ve Edge tarayacılarını kullanıyorum.

Bilgisayarda Brave mobilde Kiwi Browser kullanıyorum.

Brave saf Chromium gibi fakat gizlilik ve performans iyileştirmeleriyle oldukça güzel bir tarayıcı.
Kiwi kullanma sebebimse mobilde bütün Chrome eklentilerini çalıştıran tek tarayıcı olması.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı