Hangi internete geçmeliyim?

2 yıldır taahhüdümün bitmesini bekliyordum. Vodafone Net kullanıcısıyım ve paketten memnun kalmadım. 2-3 bağlantı-indirme yahut YouTube reklam sonrası bile internette deli gibi yavaşlama oluyordu. ADSL paket kullanıyorum. En düşük olanını kullandığımdan ötürü böyle oldu sanırım. Sözün özü hangi internete geçmeliyim? Türk Telekom'a geçmeyi planlıyorum ancak altyapı işlerinden pek anlamam. Yardımcı olabilir misiniz?

ve

Buralardan sorgulayıp SS atarmısın sizin orda ne var görelim.

Ona göre netspeedten bir paket seçebilirsin. Bir senedir kullanıyorum ve memnunum. Şu an kampanyalarıda var.

Türknet sitesinden sorguladığımda böyle oluyor. Bu yeterli mi?

Dosya Ekleri

• altayapı.PNG
    altayapı.PNG
    18,1 KB · Görüntüleme: 40

Dosya Ekleri

• sorgu.PNG
    sorgu.PNG
    30 KB · Görüntüleme: 39

Dosya Ekleri

• IMG_20231220_203308.jpg
    IMG_20231220_203308.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 34
Güzel VDSL desteğide var açık portta var. Benim önerim netspeed 35 veya 100 Mbps VDSL. Başvurudan sonra en geç 2 günde kesintisiz geçiş yaparsınız.
Arkadaş referans kodu ile beraber her ay 20 TL extra indirimde alırsınız.

Fatura işlemleriyle ailem uğraştığı için bilindik firmalarla iş yapmadan edemiyorlar. Sanırım önerdiğiniz sisteme geçemem.
:) Zaten bütün firmalar nerdeyse Türk Telekom altyapısını kullanıyor. O zaman Türk Telekoma geçin ve yüksek fatura ödemeye devam edin ne diyeyim. Vodafone büyük ve bilindik şirket ancak internet konusunda Vodafone müşterilerin pek memnun olanını duymadım bunca yıl.

Arkadaş referans kodu ile beraber her ay 20 TL extra indirimde alırsınız.

:) Zaten bütün firmalar nerdeyse Türk Telekom altyapısını kullanıyor. O zaman Türk Telekoma geçin ve yüksek fatura ödemeye devam edin ne diyeyim.
Elden dilden bir şey gelmiyor maalesef. Türknet ya da Türk Telekom dışında pek bir seçeneğim yok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı