Hangi internet'i almalıyım ?

Edıms Mobile

Megapat
Makaleler
3
Yer
Aydın Merkez
Daha fazla  
Meslek
PC EDİTÖR- Personel
Merhaba arkadaşlar. Daha önce ve şimdiye kadar hiç internet sahibi olmadım. Ama artık "zaman geldi" diyorum. Niyetim de TTnet var ama sizlerin de tavsiyelerini almak istiyorum.
Şöyleki ;
- en az 8 Mgbt hız
- Telefon olmayacak. Yani benim tabirim ile (ADSL) abonesi olmak istemiyorum.
- ay'da en fazla 70 tl ödeyebileceğim bir tarife.

Not ; İnterneti yayla'da kullanıcam. Uzun süre buradayım. Yani Fiber internet vs gibi alma şansım yok. Battlefield 3 oyunumu oynamak istiyorum (online Multiplayer) ve youtube vs gibi sosyal ağlarda rahat takılmak istiyorum. Kısacası ne çok hızlı nede çok yavaş bir internet.
Teşekkür ediyroum...

Yayla diyorsun. Öyleyse alt yapı çok önemli. Önemli firmaların belki oraya alt yapı desteği olmayabilir. Ben Türknet kullanıyorum zaman zaman internet kopmaları yaşanıyor bilgin olsun. Alacaksan bence 16mgbt paketinden al. Diğer türlü Bf3 de lag ve ping problemleriyle karşılaşabilirsin.
(NOT: Eğer altyapı desteği varsa parana kıy süperonline al derim :)) )

Şuan fiber dışında bildiğim kadarıyla tüm sağlayıcılar TTnet altyapısını kullanıyor.Ben şuan TTnet üniversiteli paketindeyim 49.90 diyordu ama nedense hep 53 geliyor heralde modemi falan kitlediler.TTnet al benim bulunduğum yerde fiber yok haliyle hızım 8mbps ve dosya indirirken en fazla 1mbps görebiliyorum buda gayet normal.Hala CS 1.6 online oynuyorum lag ve ping de sıkıntı yok.Yaylaya özel hat çektirmek mümkün olmaz,yüksek mebla isteyebilirler.TTnet al derim daha uygunu yoksa.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı