Hangi iPad alınmalı?

MTBasol

Hectopat
Daha fazla  
Soru başlıktan anlaşılabileceği gibi gayet açık ve net. iPad Air 5. nesil, iPad mini 6. nesil veya iPad 9. nesil. Air ile mini arasında fiyat farkı pek yok ama bu ikisi ile 9. nesil iPad arasında bariz bir fiyat farkı var bu fiyat farkına değer mi?

En ucuz Apple iPad şu anda 9.nesil. Bahsi geçen kullanımı rahat bir şekilde karşılayacağını düşünüyorum.

Günlük işler, dizi film izlemek, gelecek sene üniversitede ders notları tutmak belki.
Bütçe sıkıntım vardı Ipad Air 2 almıştım zamanında gerek ekranı olsun gerek verdiği performans olsun gayet güzel cihaz.
Beni idare ediyor ve aynı amaçlar için kullanıyorum.
Sabahları yazı okuyorum Netflix'ten dizi izliyorum not tutuyorum karalama yapıyorum video izliyorum şarjı günü çıkarıyor.
Yeni nesil cihazlara bütçeniz yetiyor ise tavsiyem onları almanız.
Hem ekranı büyük hem de kaliteli.
Eskiden Apple ürünlerini saçma bulurdum şuanda 2020 model Macbook almayı düşünüyorum.
Cidden kaliteli cihazlar , şimdiden hayırlı olsun.

iPad 9 bu işi rahatça yapar. Daha iyi olsun ve kompakt olsun derseniz ki gerçekten ele mükemmel oturuyor Mini 6 çok iyi bir tercih. Büyük olsun işlerimi rahat yapayım ve yeni nesil olsun derseniz de Air 4-5 mantıklı bir seçenek. Pro'yu günlük kullanım için önermem. Ben Air 4 kullanıyorum ve mutluyum ancak SideCar kullanmasaydım kesinlikle Mini alırdım. iPad 9 bütçe sıkıntınız yoksa alınması pek mantıklı değil çünkü eskidi bence (Type-C girişi olmaması, Ekran ile cam arasındaki boşluk ve 2.nesil kalem desteğinin olmaması gibi...).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı