Hangi iPhone Modeli Alınmalı?

nmasee

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Turkcell'de şu an indirim var, fiyatları şöyle sıralayacak olursak:

iPhone 7 32 GB 3500 TL
iPhone 6s 32 GB 2900 TL
iPhone SE 16 GB 1900TL
iPhone 6 32 GB 2200 TL

Sizce en alınası ürün hangisi? Artı ve eksileri ile yazar mısınız? (İlk apple ürünüm olacak, tavsiye eder misiniz?)

iPhone 7 alırsan baya uzun kullanırsın. 6S'de aynı şekilde. SE Pek önermek içimden gelmiyor sonuçta ekranı, ahizesi, ön kamerası 5S'den alınma. iPhone 6'larda olan kronik bazı sorunlar vardı. 32GB versiyonu sonradan çıktı. Düzeldiyse alabilirsiniz. Çokta yeterli olur. Onun dışında 6S ve 7 arasında bir seçim yapın. Ben Android'den geçtim. Baya memnunum şuanda 17 günlük Apple kullanıcısıyım. Baya da memnunum.

Alabiliyorsanız en son çıkanı alın ama uygun fiyat ise baktığınız SE'de gayet güzel bence.

Bazı kişiler avuç içime sığsın, kolay kullanayım istiyor. Siz de öyle düşünüyorsanız zaten SE to go seçeneği.

3.500 bayılmak istemiyorum ama Iphone5'de tarih oldu diyorsanız 6S.

Eğer imkanınız el veriyorsa tabiki de iPhone 7 hatta Plus modelini tercih etmelisiniz. (Film,Oyun,Batarya,Çözünürlük,Portre Modu,Çift Kamera)
Eğer daha ekonomik bir çözüm istiyorsanız SE öneririm hem daha uygun hem de 6S donanımına sahip bir cihaz ancak kamera ve kasa bileşenleri 5S den alınma.
Arada ki farkı, Kullanım da neler yapacağınıza bağlı olarak kendinize uygun olanı seçebilirsiniz..

Ekran günümüze göre küçük olduğundan dolay SE'yi eleyin derim. 6'da da RAM sıkıntısı olduğunu duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. Bende ocak başı gibi 7 mi 6S'mi diye uzun süre düşündüm ve çok bir fark göremediğim için 6S tercih ettim. Gayet memnunum 3 aydır telefonu sıfırlamadım bile müzik, resim ve uygulama dolu olmasına rağmen gram kasma yok.

Evet arkadaşlar yorumlar için teşekkülre SE Alındı fiyat bakımından uygun oldugu için. Yakın sürede ( 6-7 ay kadar telefonu anneme verip 7 ye geçicem.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı