Hangi iPhone modeli seçilmeli?

moonandsun

Kilopat
Yer
İzmir, Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar yaklaşık 4-5 yıldır iPhone 6 kullanıyorum ve birçok kez batarya, ekran vb değişimi yaparak kullandım. Yakın zamanda yeni bir iPhone'a geçiş yapma olasılığım var fakat 11-12-13 serilerinin kendi aralarında bile normal, pro, pro max gibi ayrılıyor, hangisi doğru tercih olur bilmiyorum. Aslında şu an alacağımın da garantisi yok ama eğer alırsam kararlı bir şekilde direkt sipariş vermek istiyorum. Sizce hangi iPhone modeli diğerlerine göre bana avantaj sağlar yani kamera ve pil benim için önemli şeyler aslında. Bide seneye hemen sürüm değişikliğinden kullanamama sorunu istemiyorum, bütçem de yeni iPhone'lar için abartılı yok, muhtemelen 13-15k bandını geçemez diye tahmin ediyorum ama siz geçen bir modelde önerebilirsiniz, tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim :)

Net Iphone 12 64 GB, yetmez diyorsan 128 GB olabilir. Ama Iphone 12.
Teşekkür ederim. Pro ve pro Max modelleri çok pahalı galiba, peki 128gb’e bütçem yetmezse iPhone 11 128gb önerir misin? Yani o kadar çok model var ki bilemedim bütçeyide geçtim direkt iPhone 12 önerir miydin 13 yerine?
Saol, peki neden?

Teşekkür ederim. Pro ve pro Max modelleri çok pahalı galiba, peki 128gb’e bütçem yetmezse iPhone 11 128gb önerir misin? Yani o kadar çok model var ki bilemedim bütçeyide geçtim direkt iPhone 12 önerir miydin 13 yerine?
Ben kendim iPhone 11 128 GB kullanıyorum. Fiyat olarak daha uygun ama 11-12-13 arasında seçim yapılacaksa net 12'dir. 11'e göre hem ekran kalitesi, bana göre tasarımıda daha güzel, işlemcisi daha yüksek ve en büyük artısı ise 5G destekliyor olmasıdır. iPhone 13 ise(tabii ki ihtiyaçlar doğrultusunda değişebilir) bana biraz lükse kaçıyor gibi geliyor.

Ben kendim iPhone 11 128 GB kullanıyorum. Fiyat olarak daha uygun ama 11-12-13 arasında seçim yapılacaksa net 12'dir. 11'e göre hem ekran kalitesi, bana göre tasarımıda daha güzel, işlemcisi daha yüksek ve en büyük artısı ise 5G destekliyor olmasıdır. iPhone 13 ise(tabii ki ihtiyaçlar doğrultusunda değişebilir) bana biraz lükse kaçıyor gibi geliyor.
Tamamdır çok teşekkür ederim duruma göre ben mesaja tekrar yanıt atarım :)
11'in 128 GB modeli ile 12 mini'nin 64 GB modeli falan karşılaştırmaya daha uygun. Ben buna rağmen 12 mini aldım. 12 64 GB alın, 128 GB alamıyorsanız bile.
Tamam galiba alma durumum olursa 12 alacağım teşekkürler.
Pro modeller harici bence en güncel sürüm ne ise o.
Teşekkürler.
@moonandsun Daha güncel, kamera, CPU ve GPU olarak da 12 daha iyi.
Benim için önemli olan şeyler, saol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı