Hangi iPhone modelini tercih etmeliyim?

Askan0109

Hectopat
Daha fazla  
iPhone telefon alacağım ama hangi modeli almalıyım bir fikrim yok. iOS kullanmam ilk seferim olacak iPhone 14 almayi düşünüyorum fakat 13 ile aralarında fazla fark yok gibi bunun yanı sıra 13 Pro Max 12 Pro Max gibi modellerde aklimda var. Hangisini önerirsiniz model olarak parasına değecek iyi olan model nedir? Gerçekten bilgili biri beni aydınlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone telefon alacağım ama hangi modeli almalıyım bir fikrim yok. iOS kullanmam ilk seferim olacak iPhone 14 almayi düşünüyorum fakat 13 ile aralarında fazla fark yok gibi bunun yanı sıra 13 Pro Max 12 Pro Max gibi modellerde aklimda var. Hangisini önerirsiniz model olarak parasına değecek iyi olan model nedir? Gerçekten bilgili biri beni aydınlatabilir mi?
13 pro max tabikide

14 serisinden almaya paran varsa tabi ki onu al, ben düz modeli almaktansa pro almanı tavsiye ederim her zaman (kesinlikle bütçeni zorlamayacaksa tabi). Ama bir 13 pro da kötü veya eski bir telefon olarak nitelendirilemez. Dediğim gibi paran neye yetiyorsa onu alıcaksın. 14 proya yetiyorsa onu, yetmiyorsa 13 pro, yetmiyorsa 12 pro.

iPhone 12 Pro ve 13 Pro modelleri fiyatini hak etmiyor, o fiyat bandinda iPhone 14 Pro var :D iPhone 13 alacaksaniz kesinlikle 3k daha ekleyip 14 alin, 1 sene daha fazla güncelleme desteği, daha iyi kamera ve daha iyi batarya gibi artilari var. Eğer paramin karşılığını en iyi nasil alirim derseniz de S23 bekleyin, zira iPhone 14 modeline göre hem kamera hem SoC ve 120 Hz gibi donanim artılariyla ezici ustunluk sağlıyor.

Kamera için 13/14 Pro gerçekten güzel ama günlük kullanımda düz 14 daha iyi olur fiyatına göre ve güncellik açısından çünkü düz 13'e göre + 2 GB RAM ve +1 GPU avantajı var fiyatları birbirine yakın gerçi ben Gürcistan'dan uyguna aldım tabii siz bilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı