Hangi ırktan olmak isterdiniz?

Hangi ırk/milletten olmak isterdiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    614

Helal olsun kardeşim, hiç üşenmeden yazdınız.

Ben Türk olmasaydım, Çinli olmak isterdim. En safkan ırk çinliler. Diğer milletlere göre daha az asimile olmuş.
Aylık 300$(belki daha az) işçi olarak çalışırdın muhtemelen nüfuz fazlalığından. Moğolistanda ki bir çobanla eşit miktarda para alırdın. Orda hayat berbat.
Homo Sapiens bir ırk değil İnsan Türüdür. Şuan yaşayan bütün Irklar HomoSapienstir.
Irklar sosyal bir inşadır hangi biyolog'a sorsan bunu der.

14 yaşındayken ben de bu profili kullanıyordum olgunlaştıkça herşeyin toz pembe olmadığını Paşa'nın hamlelerinin ne kadar saçma olduğunu öğreniyor insan.
Herkesin yanlışları var. Ben Enver Paşa hatasız, kusursuz mu dedim?

1- İsa Mesih Hristiyanlara göre tanrı değil, Tanrı'nın oğludur.
2- Tanrı ile tanrı ayrı şeylerdir. İlah tanrı demektir, Allah ise Tanrı demektir. Arapça da tekil sözcüklerin önüne El eki gelir. Türkçe de ise böyle bir ek yoktur, Türkçe'de tekil sözcükler büyük harfle yazılır cins sözcükler ise küçük harfle. Yani Allah'ın ingilizcesi "The God" demektir, İlah'ın ingilizcesi ise "God" demektir.
3- İslam tanrısı, Hristiyan tanrısı ve yahudi tanrısı diye bir şey yoktur, Tek Tanrı vardır.
4- Allah El-İlah'tan gelir. El İlah "The God" demek. Örneğin El harezmi mesala o tekil ad olduğu için adın önüne El eki gelmiş, ingilizcesi ise The Harezmi olur. The ve El ekinin Türkçe karşılığı büyük harftir.

Hocam çanakkale mevzusu ile ilgili haklısınız o kısmı sildim zaten. Ama Osmanlıya ihanet eden arapları görmezden gelmek olmaz.

Arapların tarihindeki bu yanlış, kendilerine ders olacak. Yavaş yavaş, yaptıkları yanlışı anlayacaklar. Bedelini ödeyecekler demiyorum, çünkü ödüyorlar bile. Tabi ihanet eden kesimi, tüm kesimle yargılamakta bir yanlıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…