Hangi ırktan olmak isterdiniz?

Hangi ırk/milletten olmak isterdiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    614
Amerikalı olmak isterdim. İngiliz seciyorum o yüzden. Her şey serbest. Bana ne Müslümanlık'tan abi? 2. seçenek Çinli olmak isterdim. Orada da neredeyse her şey serbest ama bir yandan gurur duyuyorum Türk olduğumdan. 3. seceneğim de Türk olurdu muhtemelen.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte bunu demeyeceksin, dememen lazım.

Eki Görüntüle 1120581
Azınlığı cımbızlayarak haklılık elde edilemez. O bahsettiğin insanlar yüksek ihtimalle o bölgenin Türkmenlerinden. Peygamber soyundan gelen Şerif Hüseyin'in binlerce Arab'ı isyan etmeye çağırmasını görmezden geliyorsun.

Suç şahsidir, bir kavme, bir millete, bir ırka bağlanamaz. Suçu kim işlediyse cezasını o çeker.

Suç şahsidir, bir kavme, bir millete, bir ırka bağlanamaz. Suçu kim işlediyse cezasını o çeker.
Tamam da Arapların büyük çoğunluğu bize isyan etti. Mesela eğer suç oranları incelenecekse ve suçların %90'ını Afganlar işliyorsa ben orada insan suç işliyor demem, Afgan suç işliyor derim Afganların hepsini atarım.

O dönemin arapları isyan etti. Onların yaptığı hatayı, torunlarına bağlamayız diye düşünüyorum, haksız mıyım?
Hala isyan ediyorlar. İŞİD, El-Kaide, Taliban. Şu an ülkemizdeki Türk diye baktığımız Arap etnik kökenli insanlar direkt Cumhuriyete kast etmeye çalışıyor. Davranışlar, deneyim, nesilden nesile aktarılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…