Hangi ırktan olmak isterdiniz?

Hangi ırk/milletten olmak isterdiniz?


  • Oy verenlerin toplamı
    609
Nasıl yani? :D Biri arkamızdan vurdu, diğerleri de hep karşımızdaydı. Bu nasıl bir mantık? :D Yunan,İngiliz filan hep yanımızdaydı o yüzden listede var değil mi?
Kardeşim onlar düşmandı. Bu araplar dost görünüp vurdu seni.
1000 yıl önce doğsan rezalet bir ortamda olurdun. Eskiler uzun yaşardı diye bir şey yok o yıllarda sefalet içerisinde eğitimsiz bir toplum içerisinde yaşamını yitirirdin. Eskilerden kimse günümüzdeki ortalama kadar uzun yıllar boyunca yaşamadı. Hastalıklar ve sterilizasyondan bahsetmiyorum bile. Tam bir sefalet olurdu.
Şu an daha sefil olduğumuzu düşünüyorum.
 
Ulele ulele.
 

Dosya Ekleri

  • images.jpeg
    images.jpeg
    66,4 KB · Görüntüleme: 32
IQ ortalaması yüksek herhangi bir milletten olmak isterdim. Irk önemli değil.

Zira bu milletler ilkel olsalar dahi eninde sonunda kendilerini kurtarabiliyorlar. Yeri geldiğinde krallarına diz çöktürebiliyorlar. Yeri geldiğinde bir dünya savaşı başlatıp, canilikleriyle beraber mezara gitseler bile geride bıraktıkları halkları boyunduruk altında olmalarına rağmen küllerinden tekrar doğup günümüzün ekonomik gücü oluyorlar.

Kısacası uyumuyorlar. Bir kitapla, dua ile uyutulamıyorlar. Öbür dünya varken bu hayatta çalışmanın ne anlamı var diyen din hocalarına itibar ettirmiyorlar. Çocuklarını bunlara emanet etmiyorlar.

Hatta dinlerinin üzerine reform dahi yapabiliyorlar.

Ancak düşük seviyeye sahip bir milletin içinde doğduğunuzda doğruları söylemek istiyor ama söyleyemiyorsunuz. Bir dahi paşa imkanını buluyor savaş anında ülkenizi kurtarıyor, reformlar yapıyor ama ona rağmen bu halkın %50'si hala bu dehadan nefret ediyor

Yani kısacası düşük seviye bir toplumda doğmak büyük bir bahtsızlıktır. Onların tabiriyle münafıklık içerisinde yaşarsınız. Ve modern dünyada tek hedefiniz yurt dışına kaçabilmek olur.
 
Normalde Türk lakin illa başka bir millet veya ırk seçilecekse, bu iskandinav nordic ırkı olabilirdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı