- Makaleler
- 2
İlk çıktığı günden beri Windows 11 kullanıyorum.
Gözünü seveyim eğer Saf Arch vs indirmediysen yüksek ihtimal paket yöneticisinin GUI'si vardır. Oraya yazacaksın tarayıcı ismine ve indireceksin. Bunun neresi zor?Onları biliyorum kanka dedğim şey şu ben Linux kullanırken tarayıcı indirmeyi bilmiyordum ve bayağı araştırdım yani yeni kullanan biri için biraz zor gelebilir anlamında (araştırmaya üşeniyorsa) zaten açık kaynak olduğundan bildiğim kadarıyla güvenlik sıkıntısı oluyor.
Ben Windows 11 kullanıyorum, ama Linux kullanmak da istiyorum. Yine de bilgisayar yeni ve 3060 ekran kartım var. Tam performans ve çoğu oyunu çalıştırması için mecbur Windows 11 kurdum. Windows 10 da geçmeyi düşündüm ama Microsoft malum pek rahat durmuyor zorbalamaya devam.
Windows 7 adamdır gerisi yalandır.Ben Windows 11 kullanıyorum, ama Linux kullanmak da istiyorum. Yine de bilgisayar yeni ve 3060 ekran kartım var. Tam performans ve çoğu oyunu çalıştırması için mecbur Windows 11 kurdum. Windows 10 da geçmeyi düşündüm ama Microsoft malum pek rahat durmuyor zorbalamaya devam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.