Hangi işletim sistemlerini kullandınız?

Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Pardus, Pisi Linux,Ubuntu, Fedora, Linux Mint, Lubuntu, Elementary OS, Deepin, MX Linux, Manjaro, ArcoLinux, Archman Linux, Artix Linux, Arch Linux, Kali, SteamOS.

Hatırladıklarım bunlar.

Windows 95, 98, 2000, ME, XP, Vista (Longhorn'a bi' bakayım dedim ama Vista'dan daha rezalet), 7, 8, 8.1, 10, 11, Mac OS X Snow Leopard, Mountain Lion (IAtkos rehberleri sağolsun :D), Mavericks (Şükürler olsun ki UEFI ve adam akıllı bir bootloader Clover), Yosemite, El Capitan, Sierra, High Sierra, Mojave, Catalina, Big Sur, Linux Mint, Ubuntu 14.04 (canım Unity), Ubuntu 20.04, Arch, Arch tabanlı bir çok dağıtım, Void, OpenSUSE, Gentoo, Artix(Runit ve OpenRC), FreeBSD. OpenBSD denemek istedim ama klavye çalışmamıştı, tekrar deneyeceğim.

Windows 95, 98, 2000, XP, Vista, 7, 8,8.1, 10, 11 ve Debian, Archlinux, Fedora, Slax, Linux Mint Cinnamon, Elementary OS, Manjaro, Pardus, Ubuntu, Ubuntu Mate, Kubuntu, KDE Neon işletim sistemlerini kullandım.

1. Ubuntu
  2. Linux Mint
  3. POP!_OS
  4. MX Linux
  5. Debian GNU/Linux
  6. Manjaro
  7. EndeavourOS
  8. ArcoLinux
  9. ArcoLinux
  10. Artix Linux
  11. Arch Linux (Şu an kullandığım.)
  12. OpenSUSE
  13. Fedora
  14. Void Linux
  15. Solus (Live system'de hatrı sayılır vaktimi harcamışımdır.)
  16. Pisi (Live system'de hatrı sayılır vaktimi harcamışımdır.)
  17. Pardus (VM'de hatrı sayılır vaktimi harcamışımdır.)
  18. Gentoo
  19. Windows 7
  20. Windows 8.1
  21. Windows 10
  22. Windows 11
  23. OpenBSD
  24. FreeBSD

Öğrenciyken Windows 95 başladım, 98, ME, 2000, XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10, 11...

GNU/Linux yolculuğuna Mandrake Live CD ile başladım, Red Hat, Suse Pro, Slackware, Debian, PCLinuxOS, Truva Linux, Pardus, Vector Linux, Zenwalk, Ubuntu (ve Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu), Fedora, Arch, Manjaro, Mageia, Linux Lite, Bodhi Linux, Trisquel, Porteus, Linux Mint ve denediğim ama şu an aklıma gelmeyen birçok dağıtım kullandım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı