Hangi kartı alınmalı?

dennyzi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 19 yaşındayım. Pek kart kullanan birisi değilim nakit taşırım hep bir tane Papara kartım var sadece eskiden kalma. Artık bir karta geçmem lazım sanırım. Banka mı kredi kartı mı alayım hangi firmadan alayım yardımcı olursanız.

Bazıları kredi kartı iyi diyor bazıları banka kartı bilemedim ne yapsam. Farkları ne ki bunların.
Usta düzgün kullanıp limitinde zamanla yükselirse kredi kartı büyük nimet ne bilim zor zamanınde cebinde para telefon Alcan bişey alcan vs. Al taksitle limitin olunca miss gibi kullanışlı yani yerinde kullanırsan tabi yinede sen bilirsin iyi akşamlar.

Aynen oda iyi ben yıllık ücret vermesin diye dedim genç kart Bonus

Usta düzgün kullanıp limitinde zamanla yükselirse kredi kartı büyük nimet ne bilim zor zamanınde cebinde para telefon Alcan bişey alcan vs. Al taksitle limitin olunca miss gibi kullanışlı yani yerinde kullanırsan tabi yinede sen bilirsin iyi akşamlar.

Aynen oda iyi ben yıllık ücret vermesin diye dedim genç kart Bonus
Akbankda almıyor ayrıca üniversite öğrencisiysen eft fast bedava

Bir gelirin yoksa kredi kartına asla bulaşma. Başta tatlı gelir sonra uğraşır durursun. Gelirin varsa da kredi kartının limitini yüksek tutma. Borç batağından bildiriyorum :)

İnsan düzgün kullanmaya alışırsan hiç bişey olmaz kendini biliceksin milyonlarca insan kullanıyo 🙂
Katılıyorum. Bazen maddi konuda insan sıkışıp kredi kartının esnekliğine kapılabiliyor aslında o yüzden geliri yoksa bulaşmamasını tavsiye ettim. Geliri varsa ve tutarlı hareket eden biriyse elbette bir sıkıntı olmayacaktır. :)

Katılıyorum. Bazen maddi konuda insan sıkışıp kredi kartının esnekliğine kapılabiliyor aslında o yüzden geliri yoksa bulaşmamasını tavsiye ettim. Geliri varsa ve tutarlı hareket eden biriyse elbette bir sıkıntı olmayacaktır. :)
Kesinlikle gelir yoksa sıkıntı gelir varsa asıl güzellik şu bana kalırsa limit yüksek de çok iş görüyor gerçekten bir çok şey aldım ben taksitle falan iyi oluyor tutarlı şekilde 3 6 ayda atlatmış oluyorsun bu zamanda hemen almak gerekiyor fiyatlar hemen uçuyor yoksa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı