Hangi klavyeyi tercih etmeliyim?

Bütçeniz 600-700 civarı. Bu tarz ürünlere bakabilirsiniz. @550519 hocam daha iyi öneriler de verebilir.

HP'de mekanik hisli. Ayrıca gamenote gibi markalar almaya gerek var mı 500-600TL verip?
Yurtdışı ürünler pek almayı düşünmüyorum.

Yurtdışı ürünler pek almayı düşünmüyorum.
Siz bilirsiniz hocam. Amazon'dan geliyor yani sorun olmaz. 1 ay iade süreniz de var. İade ederseniz ödediğiniz tüm miktar iade de ediliyor. Ama şunu söyleyeyim Amazon'da alacağınız klavye, attığınız klavyelerden 5-10 kat daha iyidir. Mesela Dierya DK61 gateron optik switch'e sahip. Sizin attığınız klavyelerin switch'lerinin kalitesi belli.

hp'de mekanik,ilanda öyle yazıyor fakat fotoğraflara detaylı bakarsanız fark edersiniz.
Cherry MX olduğunu söyleyen var. Nedense inanmadım. Çünkü bu fiyatta olması imkansız kesin bir şey vardır.

@550519 hocam HP Pavilion 800'ün olayı nedir?

Son düzenleme:
Siz bilirsiniz hocam. Amazon'dan geliyor yani sorun olmaz. 1 ay iade süreniz de var. İade ederseniz ödediğiniz tüm miktar iade de ediliyor. Ama şunu söyleyeyim Amazon'da alacağınız klavye, attığınız klavyelerden 5-10 kat daha iyidir. Mesela dierya DK61 Gateron optik Switch'e sahip. Sizin attığınız klavyelerin Switch'lerinin kalitesi belli.

Cherry MX olduğunu söyleyen var. Nedense inanmadım. Çünkü bu fiyatta olması imkansız kesin bir şey vardır.

Zaten bu tür ucuz klavyelerde o veriler gerçek olmuyor. Benim Gamepower calypsom vardı, normalde internette Outemu yazıyor fakat Switch üstünde content yazıyor.

Siz bilirsiniz hocam. Amazon'dan geliyor yani sorun olmaz. 1 ay iade süreniz de var. İade ederseniz ödediğiniz tüm miktar iade de ediliyor. Ama şunu söyleyeyim Amazon'da alacağınız klavye, attığınız klavyelerden 5-10 kat daha iyidir. Mesela Dierya DK61 gateron optik switch'e sahip. Sizin attığınız klavyelerin switch'lerinin kalitesi belli.

klavyeyi bilmiyorum ama o fiyata gateronsa kaçırmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı