Hangi Linux dağıtımını kullanıyorsunuz?

Yazılım mühendisiyim ve senin gibi emek hırsızı, ciğersiz, hak katillerine ayarım. Evet korsan deyince tepesi atanlardanım, aşırı duyarlıyım. Hayatı bile çakma yaşayacak kadar saçma insanlarsınız, kalkmış burada korsana tercih meselesi diyorsun. Cezası var, suç farkında bile değilsin, boş yapıp milleti de bu suça teşvik etme. Ne kullandığın, ne yüklediğin değil; yaşadığın bir sorun varsa burada paylaşıp çözüm bulabileceğin, sana yardımcı olabilecek binlerce insanın olduğu bir platfom burası. Hiçbir zamanda warez, crack gibi ****** platformların yeri olmayacak. Haydi eyvallah.

Boş duyar kasma bak işine.

Pop! _OS. Sonunda dağıtımı mı buldum diyebilirim.😃
Screenshot from 2021-02-12 15-57-46.png

Yazılım mühendisiyim ve senin gibi emek hırsızı, ciğersiz, hak katillerine ayarım. Evet korsan deyince tepesi atanlardanım, aşırı duyarlıyım. Hayatı bile çakma yaşayacak kadar saçma insanlarsınız, kalkmış burada korsana tercih meselesi diyorsun. Cezası var, suç farkında bile değilsin, boş yapıp milleti de bu suça teşvik etme. Ne kullandığın, ne yüklediğin değil; yaşadığın bir sorun varsa burada paylaşıp çözüm bulabileceğin, sana yardımcı olabilecek binlerce insanın olduğu bir platfom burası. Hiçbir zamanda warez, crack gibi ****** platformların yeri olmayacak. Haydi eyvallah.

Çok güzel konuştun abi sonuna kadar haklısın.

Windows'a alışmış birinin Linux ve diğer sistemleri kullanması zor, bilmiyorum çoğu kişi zaten bu sistemi yazılım falan için tercih ediyor herhalde.

1 haftada öğrenilir, abartılacak bir tarafı yok. İnsanların gözlerini korkutmanın da bir anlamı yok. Linux sadece yazılım için kullanılsaydı, Steam destek vermezdi, Discord destek vermezdi. Ne bileyim diğer farklı programların desteği olmazdı.

Feren OS kullanıyordum birkaç gün önce KDE neon geçtim.

USB bellek üzerinde kullanıyorum Linux'u. Windows ne olur ne olmaz diye bilgisayarın harddiskinde yüklü. Pek açmasam da yine de tamamen silmeye elim gitmiyor.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı