Lise de oyun yapmayı öğretiyorlar mı? Benim bildiğim sadece üniversite de var o olaylar. Meslek lisesine gitmediğin sürece de klasik Türkçe, matematik gibi dersler veriliyor.Arkadaşlar bundan 4 ay sonra LGS'ye gireceğim oyun kodlamayı oyun yapmayı çok istiyorum hangi liseye gitmeliyim ya da liseye gitmeme gerek var mı bu konu için?
Meslek lisesine giderek Bilişim - Veri Tabanı bölümünden ilerleyerek gelişme kaydedebilirsiniz. Veya Anadolu Lisesi'ne giderek sayısal bölümden YKS'ye girerek Bilgisayar Mühendisliği bölümünden de ilerleyebilirsiniz.Arkadaşlar bundan 4 ay sonra LGS'ye gireceğim oyun kodlamayı oyun yapmayı çok istiyorum hangi liseye gitmeliyim ya da liseye gitmeme gerek var mı bu konu için?
Liseye gitmeden ne yapacaksın hocam? Lazım %99. Anadolu lisesinden girersin sonra da bölüm seçeceğin zaman sayısal seçersin. Üniversite de mühendisliklerden birine girersin zamanı gelince. BENCE fikrim bu.Arkadaşlar bundan 4 ay sonra LGS'ye gireceğim oyun kodlamayı oyun yapmayı çok istiyorum hangi liseye gitmeliyim ya da liseye gitmeme gerek var mı bu konu için?
meslek lisesine gidip bıçaklanma Riskine girmeLise de oyun yapmayı öğretiyorlar mı? Benim bildiğim sadece üniversite de var o olaylar. Meslek lisesine gitmediğin sürece de klasik Türkçe, matematik gibi dersler veriliyor.
valla ortalama anadolu okullarıda aynı merak etme.meslek lisesine gidip bıçaklanma Riskine girme![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.