MSI Gaming X ile MSI Gaming X+ arasındaki fark değerleri nedir ?
Saat hızı farkı var.
MSI Gaming X ile MSI Gaming X+ arasındaki fark değerleri nedir ?
Nanokatalogda X modeli X+ dan daha pahalı görünüyor da aklıma takıldı.Saat hızı farkı var.
Eki Görüntüle 233750
Ben de bu VGA yazmasının ne fark oluşturduğunu merak ediyorum.Ben Hepsiburada linki atmıştım. O sitelerden de alabilirsin.
MSI VGA RADEON RX 580 GAMING X 8GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı Fiyatı
Yanlış girilmiş olabilir, diğer sitelerden de en ucuz hangisi ise tercih edebilirsin.Ben de bu VGA yazmasının ne fark oluşturduğunu merak ediyorum.
Sapphire RX580 NITRO+ OC GDDR5 8GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı %100 f/p ürün. Hızları Asus'tan daha iyi, marka illa Msi, Asus olacak diyorsan ayrı.Yarın ekran kartsız olarak topladığım kasama ekran kartı alacağım. Bütçem 1500 TL ve şu an aklımda AMD RX 580 modeli ekran kartı var fakat hangi markayı tercih etmeliyim bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Hem yorum yapıp hem de anketi cevaplarsanız iyi olur.
Kasamın Bileşenleri;
- İntel i5-6500
- MSI B150 Gaming Anakart
- WD 1 TB Harddisk
- Aerocool 800 USB 750W Kasa
Kısacası Inno3D gayet güvenilir bir markadır burdan yola çıkılarak. Soğutması da Zotac kadar kaliteliyse alınması çok daha doğru olacaktır. Bunun dışında daha ucuz olan alınmalı bana sorarsanız. Sonuçta kart ne elinizde patlayacak ne de tam yükte 100-120 derece kadar ısıyla çalışacak. Sapphire alınmalı.Inno3D iyi bir markadır. Marka konusunda sıkıntı olmaz. Zotac ile aynı çatı altında çıkıyor ürünleri zaten. Zotac ne ise Inno3D'de o diyebilirsiniz yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.