Hangi marka RX580 almalıyım?

Hangi markayı tercih etmeliyim ?

• ASUS RX580 ROG STRIX

• SAPPHIRE RX580 NITRO+ LIMITED

• MSI RX580 GAMING X

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

CanAkgun

Hectopat
Daha fazla  
Yarın ekran kartsız olarak topladığım kasama ekran kartı alacağım. Bütçem 1500 TL ve şu an aklımda AMD RX 580 modeli ekran kartı var fakat hangi markayı tercih etmeliyim bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Hem yorum yapıp hem de anketi cevaplarsanız iyi olur.

Kasamın Bileşenleri;
  • İntel i5-6500
  • MSI B150 Gaming Anakart
  • WD 1 TB Harddisk
  • Aerocool 800 USB 750W Kasa

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de sistemimi topladım sadece ekran kartı alıcam ve MSI Rx 580 Gaming X 8G modeli düşünüyorum. Vatan'dan para iademi bekliyorum almak için. Monitörüm 1080p olduğu için Gtx 1070'i düşünmüyorum parasının karşılığını bu monitörde alamam diye.

Bugün alamazsanız yarın alırsınız karşılığını. Paranız boşa gitmez. Eğer sisteminizin diğer bileşenleri yeterliyse 1070 alın.
  • Ryzen 5 1600 işlemci
  • Msi B350 Tomahawk anakart
  • Kingston HyperX Savage 3000 Mhz 16 Gb Dual Kit Cl 15 RAM
  • 750W 80+ Bronze PSU vs.
Kısacası sistemin 1070 için de yeterli olduğu görüşündeyim fakat monitörü AMD ekran kartı alırım diyerek FreeSync aldım. GTX 1070 alacak olursam kırılmaları ne düzeyde yaşarım kestiremiyorum.

MSI RX580 GAMING X+ bu modeli düşünürsen eğer.
MSI Gaming X ile MSI Gaming X+ arasındaki fark değerleri nedir ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı