Hangi Mesleği Seçmeliyim?

Leonidas

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar,
İlk olarak konumu açıklayayım. Bilgisayar ve donanım alanına çok ilgiliyim. Kendi kafamdan ekran kartı soğutmaları, donanım konusunda araştırmalar, daha az ısınacak ve ileriye dönük donanımlar ile ilgili uğraşlarım söz konusu. İleriye dönük bu işlerden donanım ile alakalı bir meslek düşünüyorum. Acaba hangi mesleği seçmeliyim? Sayısal öğrencisiyim ve şu anda bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. Acaba mühendis olursam rahat geçinecek kadar maaş alır mıyım? Beklentilerimi karşılayacak meslek hangisidir?
@Recep Baltaş @Ali Güngör

İyi bir mühendis olur isen hayatını değil bütün sülaleni rahat ettirecek para kazanırsın. Tecrübe ile sabit ilk maaşının 25000 TL olan mühendis gördüm. Bu olay sana bağlı. Dediğin olay güzel bir olay. Elektrik Elektronik mühendisliği bu tarz işler ile daha yakından ilgili. Bilgisayar ile ilgili okuyup donanıma yönelirsin. Bir sorun olmaz ancak okulda donanım derslerini çok yoğun görmezsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı