Hangi Mesleği Seçmeliyim?

GKD

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
23
Yer
LTBE
Daha fazla  
Genel olarak sayısalcıyım diyebilirim. Şu an 10. sınıfta okuyorum. 2 sene sonra üniversite sınavına gireceğim. Bu sene sonunda ise alan seçimi yapacağım. Genel olarak Kimya, Fizik, İngilizce ve Almanca en iyi olduğum dersler. Biraz da biyolojim iyi. Ancak matematiğim biraz sıkıntılı. Sözel derslerim ise daha sıkıntılı. Okulun rehberlik servisi ile de görüşeceğim fakat size de bir sormak istedim. Geleceğimle ilgili belki de en önemli karar olduğu için hemen karar veremiyorum. İlgili olduğum konular ise İngilizce, teknoloji, çizim ve maddelerin yapısı. Metalurji mühendisliği istiyordum aslında ancak maaş konusunda yetersiz geliyor bana. Aklımda şu an yazılım mühendisliği, metalurji mühendisliği, mimarlık veya İngilizce öğretmeliği var. Yorumlarınızı bekliyor olacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Işini severek yapan insan yeni ve deneyimsiz olduğu bir alanda herhangi bir işe başladığı zaman kötü performans sergileyebilir ama işin sonunda ortaya iyi bir ürün çıkarmasını bilir. Bunun sebebi işini severek yapıyor olması ve pes etmeden iyi bir başarıya ulaşmak istemesidir. Kısaca demek istediğim, ne yaparsan yap, yapacağın şeyi severek yapıyorsan mutlaka başarıya ulaşırsın. Seçmek istediğin bölümü seç ve çalışmaya başla.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı