Hangi monitör alınmalı?

Bütçe
4000-5000
Monitörü aldım yorumum;
Ekran, görüntü gayet güzel, alınca yapmam gereken bir renk ayarı var mı bilmiyorum varsa söylerseniz sevinirim.
Ayağı ve gövdesi kalitesiz sırf plastik onu beğenemedim.
Ekranı arkaya doğru yatırmak istiyorum ama sanki arkaya doğru yatmıyor gibi ekran ona yardımcı olursanız sevinirim neden hareket ettiremiyorum.
Bir de sorum olacak benim bundan önce Dell 2422HS monitörüm vardı kırıldığı için bunu aldım. Acaba onun ayakları bu monitöre takılır mı?

Monitörü aldım yorumum;
Ekran, görüntü gayet güzel, alınca yapmam gereken bir renk ayarı var mı bilmiyorum varsa söylerseniz sevinirim.
Ekranı arkaya doğru yatırmak istiyorum ama sanki arkaya doğru yatmıyor gibi ekran ona yardımcı olursanız sevinirim neden hareket ettiremiyorum.
Bir de sorum olacak benim bundan önce Dell 2422HS monitörüm vardı kırıldığı için bunu aldım. Acaba onun ayakları bu monitöre takılır mı?
Ghosting durumuna göre Overdrive ayarı yapın:

Onun dışında monitörde ki ayarları kurcalayarak uygun görüntüyü oluşturursunuz.

Arkaya doğru eğme ise anca 3 derece sanırsam, hiç yoktan hallice.

Ghosting durumuna göre OverDrive ayarı yapın:

Onun dışında monitörde ki ayarları kurcalayarak uygun görüntüyü oluşturursunuz.

Arkaya doğru EGM'e ise anca 3 derece sanırsam, hiç yoktan hallice.

Hocam arkaya en ufak ittiremiyorum kırılacak hissi verşyor

Monitörü aldım yorumum;

Şu son dediğim şey olur mu acaba?

Bilen var mı hocalar?

Monitörü aldım yorumum;

Ha bir de yanlarıa doğru sallanmsı var sinir bozucu mouse falan kullanırken sallandığını çok belli ediyor.

Son düzenleme:
Hocam arkaya en ufak ittiremiyorum kırılacak hissi verşyor
Dediğim gibi zaten 3 derece hocam. 90 ile 87 derece arasında ki farkı görmeniz bile imkansız.

Şu son dediğim şey olur mu acaba?

Bilen var mı hocalar?

Ha bir de yanlarıa doğru sallanmsı var sinir bozucu mouse falan kullanırken sallandığını çok belli ediyor.
VESA kısmını kullanıyorsa evet ama kendi yuvası varsa hayır. Benim R24e mesela VESA yuvasını kullanıyor, oyüzden takılabilirdi. Olmadı F80 gibi ayak alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı