Hangi müzik uygulamasını kullanıyorsunuz?

Spotify öğrenci indirimi + Enpara indirimi ile 3.5₺’ye spotify premium kullanıyorum.
Türk telekom prime ile ücretsiz muud premium var fakat hem ses kalitesi olarak hemde şarkı çeşitliliği olarak spotify gerisinde kaldığı için tercih etmiyorum.

Google play Music.

Telefondan dinlerken mp3 ile aradaki kalite farkini algilayabiliyor musun?

Hani bilgisayardaki kulaklik + ses sistemi ile anlasilabilir ama telefonda kullandigin kulaklik ile sanki o kadar ayirt edici olmayabilir gibi geldi bana.
LG G5 Bang&Olufsen HiFi Plus modülü kullanıyorum. 32Bit DAC dönüştürücü yani. O nedenle yine yüksek kalitede dinlemiş oluyorum.

1.png :LOL:

Ben arşivciyim istediğim albümleri tek seferde indirip atıyorum telefona Player Pro kullanıyorum bence en iyi müzik çalar uygulaması Android için

Hiç telefonun kendi müzik uygulamasina parça indirip dinleyen yok mu ya? Hep uygulama üzerinden mi dinliyorsunuz? Ben şahsen telefonuma şarkıyı indirip telefon kendi müzik çalarında dinliyorum, ara sırada Youtube da dinliyorum. Hiç bu müzik uygulamalarini denemedim, tek bir ara Spotify ücretsizken denemiştim.
Bir süre sonra aynı şarkılardan sıkılıyor insan. İndir indir de nereye kadar. O yüzden Spotify kullaniyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı