Hangi NFS oyunu daha güzel?

@Enozit hiç NFS oynamadım. Duyduğuma göre W a s D standart olarak kullanılmıyor. Tüm oyunlarda öyle mi? Acaba bilginiz var mı?

Yok ya öyle bir şey varsa o sorunu çözersin herhalde ama kolla daha eğlenceli olur. Benim klavyemde yön tuşları bile yok Anne Pro 2 kullanıyorum. Öyle olsaydı yanmıştık.

hocam oynadım zaten ilk çıktığı zaman baya hypeladılar bende baya beğenmiştim çocukken ama şuan gerçekten çok kötü duruyor ben olsam heat alırım hiçbirini almam.
Ha hocam bende atayım belki beğenir arkadaş. Mazda sevmiyorsanız 0:40'a sarın videoyu gerçekten böyle güzel seslerde var oyunda. Yani ben Forza'cıyım tabii ama illaki NFS alacağım heat falanda sevmiyorum diyorsanız Payback sizi uzun zaman götürür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben Supra sevmiyorum sadece Turbo sesini attım ayrıca ciddi değilim Payback'te oynayıp bitirdim Mustang bile yeterli o oyun için ama NFS atmosfer olarak daha iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
:D

Oo bak burada grafikler çok daha iyi çıkmış. Dediğim gibiymiş diğer videoda kötü görünüyor burada gayet iyi.

hocam oynadım zaten ilk çıktığı zaman baya hypeladılar bende baya beğenmiştim çocukken ama şuan gerçekten çok kötü duruyor ben olsam heat alırım hiçbirini almam.
aynı şekilde.

Oo bak burada grafikler çok daha iyi çıkmış. Dediğim gibiymiş diğer videoda kötü görünüyor burada gayet iyi.

aynı şekilde.

Ya işte illa NFS oynayacagım diyorsanız bunu oynayın. Şu anki kral bu bence unbound falan hademe kalır bunun yanında. Ama bana sorarsan Forza 5 oyna geç zaten modifiyeyi sonuna kadar basma ya da şehirlerde çok gezmek gibi bir huyun yoksa diğer her şey Forza'da daha iyi. NFS'nin sevdiğim tek yanı modifiyeleri çok gelişmiş seviyede çok iyi ve şehirleri mükemmel ve büyük. o kadar

peki en son olarak unbound ve heat arasından hangisi daha iyi valla bu son soru wqdwqd
İkiside iyi ya hangisi zevkine geliyosa al onu al oynayacak kişi sensin.

Ya işte illa NFS oynayacagım diyorsanız bunu oynayın. Şu anki kral bu bence unbound falan hademe kalır bunun yanında. Ama bana sorarsan Forza 5 oyna geç zaten modifiyeyi sonuna kadar basma ya da şehirlerde çok gezmek gibi bir huyun yoksa diğer her şey Forza'da daha iyi. NFS'nin sevdiğim tek yanı modifiyeleri çok gelişmiş seviyede çok iyi ve şehirleri mükemmel ve büyük. o kadar
Heat oynanış olarak baya kötü ama modifiyes 2019 20 için baya üst seviyeydi, ben olsam heat alırım.

İkisi de iyi ya hangisi zevkine geliyorsa al onu al oynayacak kişi sensin.

Heat oynanış olarak bayağı kötü ama modifiyes 2019 20 için bayağı üst seviyeydi, ben olsam heat alırım.

Evet zaten oynanış istiyorsa Forza oynamalı. Bence unbound un da aşağı kalır bir yanı yok yani bildiğin heat i alıp anime efektleri eklemişler daha kötü olmuş. O yüzden ya heat ya Forza.

Unbound'un grafikleri daha hoş, daha güzel. Bence şu an unboundu al çünkü şu an en düşük fiyatında Epic'te bende geçen aldım. Heat hep indirime giriyor daha sonra alabilirsin.

Unbound pek parasını hak etmiyor ama siz bilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı