Hangi programlama dilini önerirsiniz?

Amacına göre değişir.

Benim favorim C# hocam. Çok geniş bir alanı kapsıyor yani istediğiniz alana yönelebiliyorsunuz.
Yazmamamın sebebi sevip sevmemek değil, gerçekten unuttum. Fakat bu konuyu daha detaya indirgersem: C#'a işim düşerse tabi kullanırım. Takım tutar gibi dil tutmam. (İmzadaki Java sevdiğim için yazdım.) Fakat firmaların tekelleşmelerine karşıyım. .Net'i yakından takip etmiyorum ama galiba cross-platform gelecekmiş diye bir yerde okudum. Dediğim gibi, işim düşerse kullanırım. Fakat birden fazla dil seçeneği kullanabileceğim bir proje yapsam ve içinde C# da olsa biraz arka planda kalır. Ama ihtiyacım olduğunda cayır cayır kullanırım.
----------------------------------------------------------------------------
Ayrıca her dil için konuşacak olursam her dil ile her şey yapılmaz. Yani "C# ile istediğiniz alana yönelebilirsiniz" pek de doğru değil. Aynı şey diğer diller için de geçerli. C# ile gömülü yazılım geliştirmeyi denediniz mi?

C++ da kendinizi geliştirin hocam elektronikçiler bu dile sahip çıkmazsa kim çıkacak.
C# ile gömülü yazılım geliştirmeyi denediniz mi?

Bazı şirketler yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…