Hangi RTX 2060'ı Almalıyım?

Aynı fiyat aralığında hatta daha pahalıyken bile 1650S önerisi yapmakta ısrarcıydı.
Aynı fiyat aralığında iken GTX 1650 Super önermek mantıklı. Çünkü performans olarak 1650 Super biraz daha önde ve TDP değeri RX 580'e göre düşük. Pahalı derken kaç TL'den bahsediyorsunuz? 100 TL gibi bir fiyat ise yine de değeceğini düşünüyorum.

Bu arada konu linkini paylaşır mısınız? ''Pahalı olduğu halde 1650 Super önermekte ısrarcıydı'' dediğinizi için merak ettim.

Aynı fiyat aralığında iken GTX 1650 Super önermek mantıklı. Çünkü performans olarak 1650 Super biraz daha önde ve TDP değeri RX 580'e göre düşük. Pahalı derken kaç TL'den bahsediyorsunuz? 100 TL gibi bir fiyat ise yine de değeceğini düşünüyorum. Bu arada konu linkini paylaşır mısınız? "Pahalı olduğu halde 1650 Super önermekte ısrarcıydı" dediğinizi için merak ettim.

Arkadaşın profilinden ya da benim profilimden attığım mesajlarımı bulabiliyorsan bakabilirsin. Zaten az çok hepsine gelip öneriyor bir yerden sonra bende karşı çıkmayı bıraktım. RX580 içeren her konuda var genellikle en kötü aramayla bulursun.

Bahsi geçen konulara baktım. Evet, arkadaş GTX 1650 Super önermiş hep ancak önerme nedenlerini de belirtmiş. Siz ise sadece ''GTX 1650 Super almayın, ilerde yeni ekran kartı önerisi diye konu açarsınız'' gibisinden cümleler kurmuşsunuz. RX 580 önerip, GTX 1650 Super'i kötülemişsiniz üstelik hiç bir sebep belirtmeden. Kusura bakmayın ancak haksızsınız, kabul edin.

Bahsi geçen konulara baktım. Evet, arkadaş GTX 1650 Super önermiş hep ancak önerme nedenlerini de belirtmiş. Siz ise sadece ''GTX 1650 Super almayın, ilerde yeni ekran kartı önerisi diye konu açarsınız'' gibisinden cümleler kurmuşsunuz. RX 580 önerip, GTX 1650 Super'i kötülemişsiniz üstelik hiç bir sebep belirtmeden. Kusura bakmayın ancak haksızsınız, kabul edin.
Değilim neden senede 4TL daha az enerji harcasın diye 150TL fazladan vereyim? Fark etmişsindir büyük ihtimalle her öneren adam daha az güç tüketimi diyor. Ya da belki o baktığın konuda değil 1 sonrakinde yazmışımdır. Sebebi bu 1650S açık ara daha ucuz olmadığı sürece, bugün yine RX580 öneriyorum. 4GB dezavantajı var. Haksız değilim. Tam tersine haklıyım. Önermelerinin diğer sebebi ise driver hatalarıymış hala yaşadıklarına şaşırmıyor değilim.

Güç tüketiminin tek sağladığı fayda elektrik faturası mıdır?
Değilim neden senede 4TL daha az enerji harcasın diye 150TL fazladan vereyim? Fark etmişsindir büyük ihtimalle her öneren adam daha az güç tüketimi diyor. Ya da belki o baktığın konuda değil 1 sonrakinde yazmışımdır. Sebebi bu 1650S açık ara daha ucuz olmadığı sürece, bugün yine RX580 öneriyorum. 4GB dezavantajı var. Haksız değilim. Tam tersine haklıyım. Önermelerinin diğer sebebi ise driver hatalarıymış hala yaşadıklarına şaşırmıyor değilim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı