Rehber Hangi RX 550 modeli alınmalı?

4 GB olanı kesinlikle alınabilir değil, 2 GB olanı (64 Bit değil, o asla alınmaz) indirimlerle sürekli 800-900 seviyesine iniyor ki mevcut piyasada iyi bir rakam.

Teşekkürler 4 GB'yi işleyemese de kart kesinlikle performans olarak artışı oluyor bizzat deneyimledim ancak piyasada kesinlikle dediğiniz gibi alınabilir değiller. Forumda da sık sık 2 GB 64 Bit modellerine denk geldim şaşırdım :D 64 Bit mi kalmış dedim harbiden varmış. Gördüm birinden.

Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim Allah korusun inşallah piyasa düzelir ama bu gidişle 2 GB modellerini indirimde de 900 TL'ye bulamayabilir hatta 4 GB modellerinin sıfırının fiyatları 3000 civarına dayanabilir. RX550'ye kim alınmaz dese de bu fiyatlara ben 2019 yılında 2 tane RX 550 4 GB aldım 900 TL'ye tanesi birini verdim arkadaşıma birini saklıyorum kullanmasam da yatırım gibi. Ben şu an başka ekran kartı kullanıyorum. Arkadaşımda GT210 vardı öyle bir durumdaydı RX 550'den çok memnun :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı