Hangi sigarayı içiyorsunuz?

Bağımlı olmayın hocam. Ben 2 yıldır günde 1 tane sigara içiyorum. 2 yıl önce de bağımlı olacağımı söylemişlerdi, olmadım. Taş çatlasın günde 2-3 tane içerim.
Hiçbir şeyin bağımlısı olmayın.
Bilmiyorum hocam. Bu aralar gördüğüm her haber yüzünden elim ayağım titriyor. Mesela az önce size attığım cevabı attıktan sonra 3 tane yazım hatası yaptığımı fark ettim. Ülkemde olanlar beni çok kötü etkiliyor.
 
Bilmiyorum hocam. Bu aralar gördüğüm her haber yüzünden elim ayağım titriyor. Mesela az önce size attığım cevabı attıktan sonra 3 tane yazım hatası yaptığımı fark ettim. Ülkemde olanlar beni çok kötü etkiliyor.
Afganlar ve Beylikdüzü ile ilgili bir haber görürseniz okumayın o zaman.
 
Her yerde bu haberler var hocam. Twitter kullanmayı bıraktım bu yüzden ama şimdi buraya giriyorum bir anda ilk sırada bu konular.
Şu ülkeye karşı azıcık sevgim varsa atalarıma kendimi borçlu hissediyor oluşumdan kaynaklanıyor.
Atalarımız şu vatan için onca fedakarlıklar yapmamış olsalardı, ülke yerin dibine batsa zerre umursamazdım.

Şimdikiler de soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar. 2 yıla bakalım ne halde olacağız.
 
EDİT:
başlığı açan arkadaşla nerdeyse aynı tarzımız ben de arada ara verir arada günde 1-2 içerim o yüzden kardeşim tavsiyeme uyup davidoff gold al yani standart davidoff. kesinlikle senin markan olur :)

*Ben Davidoff Gold içiyordum hep, çok aktif içici değilim ve sigaraların farklarını çok anlayamıyorum ama kesinlikle fiyata göre koku bırakmama, daha düzgün içim olarak Davidoff çok iyi. Ama geçen öylesine davidoff white aldım, çok kötüydü ucundaki filtre kısmını çizgi çekiyorlar biliyosunuz orayı koparıp da içince güzel geliyor. sanırım aşırı hafif o yüzden sevmedim. ama winstonları felan içince hem iğrenç ağız tadı bırakıyor hem de kalitesiz geliyor.

sizin kaliteli ve koku bırakmayan aynı zamanda çok ağır sigara öneriniz var mı?
(çoğunlukla sigarillo ve puro ya da puromsu sigaralar içiyorum keyfine o yüzden standart sigaralar çok saçma geliyor)
 
Sigara içmek zararlıdır vs. yazarak sormadığımız şeyleri cevaplamayın lütfen.

Hangi sigarayı kullanıyorsunuz? Ben tek tük içiyorum, günde 1 tane falan. 2-3 yıldır bu şekilde kullanıyorum. Bazen 3-5 ay ara veriyorum.
Sürekli farklı paketler alıyorum, bir tanesinin eninde sonunda hoşuma gideceğini düşünerek. Ancak hepsi birbirinden iğrenç.
Uzun Parliament aldım en son, berbattı. Kısa daha güzel, ne kadar güzel denilebilirse artık.
Marlboro Touch Blue güzel ancak fazla balgam yapıyor bende nedense. Marlboro Red düşünüyorum, tavsiye eder misiniz?
Sigarayı seviyorsan, Camel Yellow Long dene. Ciğerlerini seviyorsan hiç içme. Camel Yellow Long için kurşun atılır kurşun yenir. Ama benim diyeceğim kardeş, hiç içme. Ha diyosan da sefa pe.evengiyim; akşam yemeğinden sonra "1" #YazıİleBir# adet tadını çıkara çıkara iç. Ağzında or... olmasın
Parliament. Neredeyse hiç koku bırakmıyor. Uzun almayın ama, berbat bence.
Monte Carlo Red. Koku istemiyorsanız mutlaka long sigara için.
 

Geri
Yukarı