Hangi siyasetçinin fikirleri size daha samimi geliyor?

Hiç biri, sadece biri gelsin de denesin diye bakıyoruz başka bir şeyden değil yani. Ayrıca Ümit Özdağ'ın bu kadar kısa sürede bu kadar yüceltilmesini doğru bulmuyorum. Herkesi düzgünce sorgulamak şart, insanlar önüne gelene oy atma peşinde.
 
Hiçbiri.

Siyaset dediğiniz şey belli bir kitleyi gözüne kestirip oylarını almak için milyonlarca insanı manipüle etmekten ibarettir. Siyasetçi sevilmez, güvenilmez, eline güç verilmez. Bunları yaptığınız anda o koltuğa yapışır, söylemlerini umursamaz, kendi keyfi için gerekirse milyonlarca insanı ölüme gönderir...

İşin enteresan olan tarafı da binlerce yıldır bu üçünü yapıp sonuçlarını hayatıyla ve geleceğiyle ödeyen halkların bir türlü akıllanacak kadar beyin sahibi olmaması.
 
Hiçbiri. Hepsi yalancıdır, hepsi iftiracıdır, hepsi çıkarcıdır. Sizinle aynı maaşı almayan, sizinle aynı yemeği yemeyen, sizinle aynı sorunları yaşamayan kimse sizi anlayamaz. Bu yüzden onlara güvenemezsiniz. Her daim bir insanın eline güç vermek felaket ile sonuçlanır. Kısaca hiçbir siyasetçi yakın gelmiyor.

"Bütün soğuk canavarların en soğuğu devlettir. Soğuk yalanlar söyler ve ağzından şu yalan sürüne sürüne çıkar 'Ben devlet, ben halkın kendisiyim' "
 
Ümit Özdağ, Mansur Yavaş(aday olursa),Muharrem İnce bu 3'ü samimi geliyor. Kararımı tam seçim zamanında vereceğim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı