Hangi supplement sitesi daha iyi?

• Konuyu başlatan 00xx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 1.829
Ha şu yerli olup da global fiyata satan balon firmayı diyorsunuz, tercih sizin.
Serdar Aktolga olmasa ismi dahi duyulmazdı.

Hocam iyi de HIQ ile aynı fiyat. Hatta HIQ daha pahalıydı en son protein tozunda. Ayırca içerik bakımından HIQ'nun içerdiği WPC 80 oranı çok fazla ve WPC 90 çok az miktarda. Hardline'da bu oran daha yüksek.

Ben proetin tozunu kullandım balon diyemem hocam bence çok kaliteli
Yanlış anlaşılmasın ürünlerine lafım yok, lafım fiyatlandırmaya ve stratejisine.

Hocam iyi de HIQ ile aynı fiyat. Hatta HIQ daha pahalıydı en son protein tozunda. Ayırca içerik bakımından HIQ'nun içerdiği WPC 80 oranı çok fazla ve WPC 90 çok az miktarda. Hardline'da bu oran daha yüksek.
Şuanki fiyatlandırmasına bakmadım hocam ama 2018-2022 civarlarında piyasayı çok sık takip ederdim ve fiyat Optimum, Weider gibi markalarla yarışırdı, aynı kalitede olmasının ise imkanı yok.

Yanlış anlaşılmasın ürünlerine lafım yok, lafım fiyatlandırmaya ve stratejisine.

Şuanki fiyatlandırmasına bakmadım hocam ama 2018-2022 civarlarında piyasayı çok sık takip ederdim ve fiyat Optimum, Weider gibi markalarla yarışırdı, aynı kalitede olmasının ise imkanı yok.
Şu anda aralarında yaklaşık 3 kat var.

HIQ yerine Proteinocean önermek garip değil mi hocam. Tamam HIQ önermiyor olabilirsiniz ama Proteinocean da önermezsiniz.
Alaka nedir? Sence karaktersiz kişiliğe sahip ve insanların parasında gözü olan insanları mı önereyim yoksa işini kaliteyle yapan insanları mı? Protein ocean’a niye takıldın ki? Supplementleri önerdim. Sanırım Hiq fanboyusunuz veyahut protein ocean düşmanı. Her neyse bu beni ilgilendirmez fakat bu önerdiğim marka Türk Basketbol liginin sponsoru.

Ek olarak, HIQ’in ürünleri leş, buna creatine’den başlayayım, 3 ayda creatine aşırı topaklanmaya başladı. Topaklanma normal bir şey ama bu kadarı fazla. Tek marka kullanmadım protein ocean bile kullandım, onda bu problem olmadı. Supplementler de olmadı, bigjoy da olmadı. Neden sadece bu markada oldu? Şu an rafta duruyor öylesine hiç güvenemedim. Tester kullandım, prede hiç etki alamadım.

Şu anki fiyatlandırmasına bakmadım hocam ama 2018-2022 civarlarında piyasayı çok sık takip ederdim ve fiyat Optimum, Weider gibi markalarla yarışırdı, aynı kalitede olmasının ise imkanı yok.

Zaten Wedier veya Optimum ile aynı seviyedir kesinlikle denilemez. Ama HIQ'dan kalite olarak çok üst seviyededir hocam. Eskiyi de bilmem ama güncel olarak da fiyatları aynı seviyede. Hatta HIQ bazı yerlerde daha bile pahalı.

Alaka nedir? Sence karaktersiz kişiliğe sahip ve insanların parasında gözü olan insanları mı önereyim yoksa işini kaliteyle yapan insanları mı? Protein ocean’a niye takıldın ki? Supplementleri önerdim. Sanırım Hiq fanboyusunuz veyahut protein ocean düşmanı. Her neyse bu beni ilgilendirmez fakat bu önerdiğim marka Türk Basketbol liginin sponsoru.
İkisi de değilim. Tarafsız biriyim, HIQ yerine Proteinocean önermenizi garipsedim sadece. Çevremden duyduklarım ve araştırdıklarımla kendi görüşümü belirtmem beni fanboy yada hater yapmaz hocam.

Alaka nedir? Sence karaktersiz kişiliğe sahip ve insanların parasında gözü olan insanları mı önereyim yoksa işini kaliteyle yapan insanları mı? Proteinocean'a niye takıldın ki? Supplementleri önerdim. Sanırım HIQ fanboyusunuz veyahut Proteinocean düşmanı. Her neyse bu beni ilgilendirmez fakat bu önerdiğim marka Türk Basketbol liginin sponsoru.

Arkadaşın HIQ fanboyu olduğunu zannetmiyorum. İkisi de ortalama kalite ürünler olduğundan neden HIQ yerine Proteinocean önerdiniz diye sormuş bence. Durup dururken gerginlik yaratmaya gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı