Hangi supplementler alınmalı?

Hayır içerisinde kreatin olan protein tozu bence mantıklı değil. Dışarıdan 5 gram almanız gerekiyor ki bu yükleme değil. Tavsiyem kreatin ve protein tozunu ayrı almanız.

Hocam ciddi misiniz bunlar patatesin zararları ve faydalarını da yazan birkaç doktorun hangi kaynaktan alıntılandığı bilinmeyen makaleleri. Yani bunlar kreatinin tanımı. Buradan kreatin kullanmanın kreatini yükselteceği veya azaltacağı ibaresi yok. Kreatin takviyesini kullanmanın kreatini yükselttiğini veya böbrek fonk. Bozduğunun kanıtını veya çalışmasını istiyoruz.

Kreatin zararları nelerdir?

Kreatinin potansiyel olarak, dehidrasyon, kaslarda zorlanma ve kramp, mide bulantısı, ishal, baş dönmesi, tansiyon yükselmesi ve karaciğer ile böbrek hasarı gibi zararlara yani yan etkilere neden olabilir. Bu yüzden özellikle böbrek hastalığı, yüksek tansiyon veya karaciğer hastalığı bulunan kişiler kreatin kullanmamaya dikkat etmelidir.

Şimdi bu arkadaş bunları da yalanlar. Ama sorsan kendisi çok bilgili biz cahiliz.

Bunun kaynağı nerede? Biz araştırma atalım aldığımız cevaba bak.
Hocam sen kreatinin ne demek kreatin ne demek biliyor musun?

Bak bakayım attığın 2 şeyin de kaynağı verilmiş mi bir yerde PMID yazıyor mu yoksa bir yerlerden sallama mı

Bunun kaynağı nerede? Biz araştırma atalım aldığımız cevaba bak.

Hocam sen kreatinin ne demek kreatin ne demek biliyor musun?

Hocam gerçekten kusacağım ya. Bu kadar olmaz. Bilmiyorum yok demeyip bu kadar uzatmak? Gerçekten oldukça ironik.

Hocam gerçekten kusacağım ya. Bu kadar olmaz. Bilmiyorum yok demeyip bu kadar uzatmak? Gerçekten oldukça ironik.
Diyecek bir şey bulamıyorum artık Hastanenin şeyini attım diyor kaynak yok sitede Attığı şey de KREATİNİN

Makaleyi okumadın mı dostum?

Kaynak belirtmeyen hiçbir yazıya özellik biçilmez. Deneme makale söyleşi köşe yazısı vb. olması için bir takım özellikleri olması gerekir. Özellikle makale demek için kaynakları görmeliydik. Tamamen zırva. Biz kreatin kullanmaktan bahsediyoruz sen kreatin nedir zararları nelerdirden bahsediyorsun. Aynı zamanda kreatin-in dikkat etmeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…