Hangi supplementler alınmalı?

Kreatin protein tozu supplement zart zurt aklına ne gelirse bize bunları sağlıklı bir şey olmaz bunlar bilimsel veri falan diye pazarlıyorlar ama ben buna kesinlikle inanmıyorum. Sigara bile eskiden çocuklar da içebilir diye pazarlanıyordu. Yani demem o ki milyon tane de bilimsel araştırma da olsa benim kendi tecrübeme göre zararlı. İster kullan ister kullanma yani.
Al işte🤦‍♂️

Direkt reddetmedim hiçbirini de inkar etmedim sadece dedim ki sana bunlar benim kendi tecrübelerim. Anlamak bu kadar zor olmamalı sanki.
Herhangi bir dayanağın olmadan, hatta "tecrübenin" gerçek sebebini kendin de bilmeden bunu neden kanıtlanmış kesin bir şey başka birisine dayatıyorsun o zaman? Kreatinin böbrek fonksiyonu üstüne pek bir etkisi bile yok 😀

Herhangi bir dayanağın olmadan, hatta "tecrübenin" gerçek sebebini kendin de bilmeden bunu neden kanıtlanmış kesin bir şey başka birisine dayatıyorsun o zaman?

Hayır bir de bunlar benim tecrübelerim ve sizin attığınız çalışmalara bunlara itirazım yok deyip daha sonra bunları veri diye pazarlıyorlar ve ben bunlara kesinlikle inanmıyorum demesi de olayı kanıtlar nitelikte. Daha fazla uzatmaya gerek yok sanki. İyi akşamlar.

Konu sahibine önerimi yapacağım ama bu hususta sizlerin fikrini de almak istiyorum.

Özellikle başlayan birinin kreatin yüklemesi diyelim ki şüphe uyandırıcı. Doğrudan kreatin takviyesi yerine, elbet ihtiyacı olacağını belirttiği protein tozu ve aynı kutuda bir miktar kreatinin de bulunduğu Hardline Matrix 3 supplement'ini alması mantıklı olmaz mı? Ölçek başına 2gr kreatin olduğu belirtilmiş, ne kadar doğru bilemem. Hem dozu düşük hem eksik kalmayacak. Düzenli olarak da kan tahlili vererek sağlık durumunu kontrol edebilir.

Şahsen böyle yapıyorum. Başta yalnızca kreatin alacaktım ama tecrübe etmek istedim. İleride bakılır.

Son düzenleme:
Herhangi bir dayanağın olmadan, hatta "tecrübenin" gerçek sebebini kendin de bilmeden bunu neden kanıtlanmış kesin bir şey başka birisine dayatıyorsun o zaman?

Senin attıkların kesin veri mi peki? İnternette bir bilgi varsa onun aksini İddia eden 50 bilgi daha var. Ben nereden bilebilirim senin işine gelen araştırmayı atmadığını ?

İdrarda kreatinin yüksekliği nedir?

İdrarda kreatinin yüksekliği, normal seviyeden daha yüksek düzeyde kreatin maddesinin idrarda yer alması durumunu ifade etmektedir. Bu durum genelde böbrek fonksiyonundaki bir bozukluğu ya da böbrek hasarının bir belirtisi olarak ortaya çıkar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı