Hangi tarayıcı kullanılmalı?

saul g00dman

Kilopat
Katılım
11 Haziran 2018
Mesajlar
1.689
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Size göre en iyi tarayıcı ne? Performans ve güvenilirlik açısından en iyi tarayıcı nedir? Fanboyluk yapmayın lütfen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hala Opera'ya veri çalıyor diyen var. Tüm tarayıcılar kullanıcı veri haklarını gizli tutar. Bunu unutmayın. Yani her tarayıcı verilerinize erişebilir gizli sekme dahil. Bu arada Brave öneririm Tor ayarı çok işlevsel.
Hayır, tor ayarı işlevsel değildir. Bu, ilk olarak Tor'un amacına ters düşer. 2. olarak, ve Brave/Chromium için tasarlanmamıştır Tor. 3.olarak Her zaman Tor'un resmi istemcisini kullanın.
 
Sana göre öyle.
Evet, bana göre öyledir. 5 kişi kendi bilgisayarlarımız kurup denedik. Ram'i önemsiyor olmasanız bile Edge ve Brave daha hızlı. Kendim tarayıcıları test etmişken bana performanslı demeniz bir şey değiştirmiyor. Hiç Edge kurmamışsınız bilgisayarınıza sanırım. Ben eski Edge'den bahsetmiyorum.
 
Evet, bana göre öyledir. 5 kişi kendi bilgisayarlarımız kurup denedik. RAM'i önemsiyor olmasanız bile Edge ve Brave daha hızlı. Kendim tarayıcıları test etmişken bana performanslı demeniz bir şey değiştirmiyor. Hiç Edge kurmamışsınız bilgisayarınıza sanırım.

Ok zaten değiştirsin veya değiştirmesin umurumda değil.
Evet, bana göre öyledir. 5 kişi kendi bilgisayarlarımız kurup denedik. RAM'i önemsiyor olmasanız bile Edge ve Brave daha hızlı. Kendim tarayıcıları test etmişken bana performanslı demeniz bir şey değiştirmiyor. Hiç Edge kurmamışsınız bilgisayarınıza sanırım. Ben eski Edge'den bahsetmiyorum.

Ayrıca Edge kullandım kullandıktan bir 10 dk sonra kapatım direkt olarak o yüzden bana göre kötü tarayıcıdır.
 
Ayrıca Edge kullandım kullandıktan bir 10 dk sonra kapatım direkt olarak o yüzden bana göre kötü tarayıcıdır.
Bence önyargılı davranmışsınız , gayet kaliteli bir tarayıcı, ilk çıktığı zamanlar kötüydü ama şuan en iyi ilk 3 tarayıcı içine rahat girer bence.
 

Geri
Yukarı