Hangi Akıllı Telefonu Almalıyım ?

1020 diğer telefonların kameraları ile karşılaştırılamaz zaten. 1020 öncü bu konuda. Yinede farklı telefonlara yönelim derim.

Siz MP değeri ön planda olan bir telefon dediğiniz için ilk akla gelen telefon MP canavarı Lumia 1020 elbette.
Tasarımını beğeneceğiniz HTC ONE var ancak onun kamerası sizi tatmin etmeyecektir.
LG G2 desek sizi tatmin edecek düzeyde. Fiyatını da göz önünde bulundurursak çok iyi bir seçenek haline gelir.
Tabi tasarım olarak S4'den pek farklı değil, eski telefonunuzu kullanıyor hissi yaratır mı bilemem.

Elite al, Discovery elite kamerası çok güzel, ön kamerası 8mp. Özellik olarak note3 geçiyor. Ayrıca çok ince kaba değil. 1290tl, Note 2000tl fark burda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl ki ekran kartlarında önemli olan ram miktarı değil gpu ise, kameralarda da önemli olan mega piksel değil lens kalitesidir. Bazen 5 MP kameraya sahip telefonların çektiği fotoğrafların 13 MP kameralı telefonların çektiği fotoğraflardan daha net ve kaliteli olduğunu görürüz. Bunun nedeni budur. Seçim yaparken bu unsuru göz önünde bulundurmalısınız.

Ben de Galaxy S4'ümü satıp iPhone aldım ve gayet memnunum, şimdi bırakamıyorum :D Müzik atma zorlukları dışında tabi :p Öneririm :D

Daha Türkiye'ye gelmese de Lumia 930 da tasarım olarak çok başarılı. 5 inç, eğer Türkiye'ye gelmesini beklerseniz tasarımı sizi tatmin edecektir.

Lumia 1520'nin orjinal kılıfı var, gayet kaliteli gözüküyor. Elime hiç almadım ama inceleme videolarında gördüğüm kadarıyla gayet güzel. Eğer telefonun uygulama kısmıyla çok ilgilenmiyorsanız Windows Phone platformu sizi memnun edecektir.

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Windows 8 tabanlı işletim sistemi gerçekten çok sıkıntı. Sınırlı sayıda programlar mevcut. Android programının en güzel yanlarından bir tanesi Blackmart Alpha adında bir programın olması. Çoğu ücretli programları ücretsiz olarak indirme olanağı sunması. Açık söylemek gerekirse ben LG G2, HTC ONE M8 ve iPhone 5S arasında kararsız kaldım. Sizce bunlardan bir tanesi arasında mı seçim yapayım yoksa 1-2 ay daha bekleyeyim mi?

Bu gün telefoncuda gördüm, HTC ONE M8'i garantisiz 1800 TL'den veriyorlarmış.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı