Sıcaklıkların nasıl?Dark Freezer X124 kullanıyorum.
Neden malesef?Intel maalesef.
kulandığım sistem amd nin eski bi modeli ama yani pc toplatken intel benim tercihim
BF5 64 kişilik serverda en fazla 70 gördüm. Stres testlerinde 80'e merdiven dayıyor. 4 GHz'de çalışıyor.Sıcaklıkların nasıl?
Gayet güzel değerler. AMD sıcak sever zatenBF5 64 kişilik serverda en fazla 70 gördüm. Stres testlerinde 80'e merdiven dayıyor. 4 GHz'de çalışıyor.
2600k işlemcımı 8 sene once abim p68z anakart ile almıs sistemı 16 gb ram a guncelleyıp rx 580 ekran kartı ıle 4.5 ghz overclokda sorunsuz ultranın keyfını yasıyorumİntel tarafında İ7 2600K kullanıyorum.
Bi' bitmediniz ya. Tarih ve saat ayarları varya, güncelleyin onu. Kapatıp açın. Hala WON üzerinden sunucu bulmaya çalışan Half-Life 1.1.1.0 gibi olmayın.Gayet güzel değerler. AMD sıcak sever zaten![]()
Sen ne diyon yaBi' bitmediniz ya. Tarih ve saat ayarları varya, güncelleyin onu. Kapatıp açın. Hala WON üzerinden sunucu bulmaya çalışan Half-Life 1.1.1.0 gibi olmayın.
Anlayamadım. Half-Life için mi dediniz?Sen ne diyon ya![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.