Hangi Üreticinin İşlemcisini Kullanıyorsunuz?

Kullandığınız işlemci hangi marka?

• AMD

Oy: 76 45,8%
  • Intel

Oy: 90 54,2%

• Oy verenlerin toplamı
    166
  • Anket kapandı .
Ryzen 2600 kullanıyorum memnunum. Dizüstü i5 24** kullanıyordum ondan da memnun kaldım. Ama Ryzen 2600 bi tık ısınıyor, laptopu ölçmedim.
Yapma be dostum. Laptopu ölçmedim diyorsun, Ryzen ısınıyor diyorsun.

Yapma be dostum. Laptopu ölçmedim diyorsun, Ryzen ısınıyor diyorsun.
Ben ısınıyor derken ryzen diye demedim ki, kasam kötüdür işlemci soğutucum oturmamıştır, odam sıcaktır vs. Ben boş intel fanlarından değilim heyecan yapma. O kadar da yazdım ‘bir tık’ ısınıyor ama memnunum diye. Düzgün okumadan linçe girişmeyelim.

AMD sıcağı sever demişsiniz, ne alaka? Tarih ve saat ayarları kısmını AMD'nin önceden ısındığı için ancak şuan yaz şartları dolayısıyla doğal olarak ısınıdığını belirtmek için yazdım.
65 Watt işlemcinin sıcaklığı ile 95 Watt hatta stress testinde 130 W çeken İntel'le aynı sıcaklıkta olması AMD' nin sıcak olmadığını mı gösteriyor? Testlerde hep bir tık sıcak AMD bu zaten ortada. Ayrıca orda dediğimi tam anlamadın heralde. Sıcağı sevmesi kötü bir şey değil. Sorun çıkarmıyorsa problem yok. AMD kullanıpta Wraith soğutucu ile kullananların sayısı epey az. Bu da ısınması geçmişte kaldığı içindir heralde :)

Ben ısınıyor derken ryzen diye demedim ki, kasam kötüdür işlemci soğutucum oturmamıştır, odam sıcaktır vs. Ben boş intel fanlarından değilim heyecan yapma. O kadar da yazdım ‘bir tık’ ısınıyor ama memnunum diye. Düzgün okumadan linçe girişmeyelim.
Linçe falan girişmedim. Ayrıca hatırlatırım ki internetteyiz, seni hayatımda görmedim veya duymadım. Profilinde de yazmıyor bir şeyler. Yani yazdıkların yanlış anlaşılmaya çok müsait. Laptop gibi sıcak çalışan aletlerle kıyaslayınca da her şey cuk diye oturuyor.

@CptChivas
Bu konuyu sadece kendini tatmin etmek için açmışsın. Sadece Intel lehine yorumları beğeniyorsun, AMD savunanlara karşı çıkıyorsun.
Yani yazdıkların yanlış anlaşılmaya çok müsait. Laptop gibi sıcak çalışan aletlerle kıyaslayınca da her şey cuk diye oturuyor.
İşlemcim internette yazan ve olması gereken sıcaklıktan biraz daha sıcak çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı