Hangi Windows 10 sürümünü kullanmalıyım?

• Konuyu başlatan 231981
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 2.873

231981

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar sistemime uygun sorunsuz sıkıntısız bir sürüm önerir misiniz rica etsem? Size göre hangi sürümler daha iyi ve stabil çalışıyordu? Bu arada şunu da belirteyim Home ya da Home Single Language kuracağım Pro ile işim yok. 1903 ve 1909 kullandım benim sistemim de çok hantal ve yavaş çalışıyorlardı. 1709 ve 1803 önerenler çok oldu siz ne dersiniz?

Güncelden yana biriyim ve 1909´un o kadar hantal olduğunu düşünmüyorum. Yine de diğer 2 sürüm arasında 1803´ü denemeniz bence daha iyi olur. Güncel olana yakın bir şey alırsanız hem güvenlik açığı bakımından ve iyileştirme bakımından daha az kayıplı bir sürüme geçmiş olursunuz. 1709´u ne yazık ki unuttum nasıldı ne değildi vs...

Güncelden yana biriyim ve 1909´un o kadar hantal olduğunu düşünmüyorum. Yine de diğer 2 sürüm arasında 1803´ü denemeniz bence daha iyi olur. Güncel olana yakın bir şey alırsanız hem güvenlik açığı bakımından ve iyileştirme bakımından daha az kayıplı bir sürüme geçmiş olursunuz. 1709´u ne yazık ki unuttum nasıldı ne değildi vs...

Dediğim gibi benim sistemimde sorunlu çalışıyor her ikisi de.

Fiyat olarak Pro keyi Home keyinden 20-30 TL daha ucuz senin yerinde olsam Pro kurardım.

Pro alıp Home kuramazmıyım peki?

1803 kurun bence, hem çok stabil, hem de arka da 1909 ve 1903 gibi birsürü arkaplan işlemleri yok.

1803 mü öneriyorsunuz?

Arkadaşlar sistemime uygun sorunsuz sıkıntısız bir sürüm önerir misiniz rica etsem? Size göre hangi sürümler daha iyi ve stabil çalışıyordu? Bu arada şunu da belirteyim Home ya da Home Single Language kuracağım Pro ile işim yok. 1903 ve 1909 kullandım benim sistemim de çok hantal ve yavaş çalışıyorlardı. 1709 ve 1803 önerenler çok oldu siz ne dersiniz?
Dostum benim sistemde'de aynı sıkıntı var 1903 ve 1909 sürümü hantal çalışıyor,1709 Aşırı derece'de hızlı ama o sürümde hatalar var.Mesela drop oluyor oyuna girerken reset ile geçiyor ancak.Yaklaşık 30 DK Önce 1909 Kullanıyordum,Şuanda 1809 Yükledim hissediyorum bilgisayarın hızlanmasını.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı