Hangi Windows 10 Sürümünü Önerirsiniz?

Biz Pamukkale Üniversitesinde bazı birimlerde hala IBM kullanıyoruz. Kırmızı tuşun touchpad olarak kullanıldığı versiyonlardan. Onlarda Win10 kullanılamadı.
Onlarda ya bir BIOS ayarı vardı ya da CMD ile 1-2 komut çalıştırıyorduk ama hatırlamıyorum. Sanırım HDD bölümünün etkin olmaması gibi bir sorun vardı. 🤔 Yarın ilk iş araştıracağım... 👍
Win7 mi Win10 mu :D
Ben hala Windows 7 lisanslarıyla Windows 10 kuruyorum. Sorun olmuyor. Microsoft'a söylemeyin.🤫

orjinal lisansım var :)

günlük kullanım için home yada pro farkeder mi? oyun oynamıyorum zaten.
Fark etmez. Ama 3GB Ram için Yome sürümü daha hafiftir ancak ben yine Windows 7 öneririm
Onlarda ya bir BIOS ayarı vardı ya da CMD ile 1-2 komut çalıştırıyorduk ama hatırlamıyorum. Sanırım HDD bölümünün etkin olmaması gibi bir sorun vardı. 🤔 Yarın ilk iş araştıracağım... 👍

Ben hala Windows 7 lisanslarıyla Windows 10 kuruyorum. Sorun olmuyor. Microsoft'a söylemeyin.🤫
Acaba Windows 10 keyi ile Windows 7 kurabilir miyim? Çaktırmayın aramızda 🤭

Orijinal Windows 7 kullanan sayısı da bir elin parmaklarını geçmez bence
Bende WinRAR bile orijinal 😱

(Konuyu dağıtmak istemem ama benim emek sömürüsü diye tabir ettiğim korsan kullanım, dinde kul hakkıdır! BaĞzı arkadaşlara duyrulur…)
...Yarın ilk iş araştıracağım... 👍...
Çözüm biraz tuhaf ve neden böyle olduğunu ben de bilmiyorum ama deneme yanılma yoluyla şu yöntemi bulduk: Önce Windows 7 yüklüyoruz, sonra Windows 10. Ve çalışıyor! Windows 10'dan önce Windows 7 yüklemezseniz, ne yaparsanız yapın olmuyor! 🤔
@ilkeryilmaz

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı