Çözüldü Hangi Windows sürümü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sistemden sisteme değişiyor fakat ben şunu fark ettim. Windows 7 ve 8.1'de Edge tarayıcısı gayet akıcı çalışırken şu anki kurulu olan Windows 10 1909 sürümün de aynı tarayıcı sürekli kasıyor hissi veriyor nedense. Bunu çözemedim hala. Özellikle bu forumda bir konuya resim yüklerken yükleme çubuğu dahi kasarak ilerliyor. Bu sorunu şu ana kadar sadece Windows 10 1909'da gördüm. Diğerlerin de asla olmuyordu. Her zaman en günceli iyi olacak diye bir kaide yok maalesef.

Sistemden sisteme değişiyor fakat ben şunu fark ettim. Windows 7 ve 8.1'de Edge tarayıcısı gayet akıcı çalışırken şu anki kurulu olan Windows 10 1909 sürümün de aynı tarayıcı sürekli kasıyor hissi veriyor nedense. Bunu çözemedim hala. Özellikle bu forumda bir konuya resim yüklerken yükleme çubuğu dahi kasarak ilerliyor. Bu sorunu şu ana kadar sadece Windows 10 1909'da gördüm. Diğerlerin de asla olmuyordu. Her zaman en günceli iyi olacak diye bir kaide yok maalesef.

Bahsettiğin şey Windows 10'un herhangi bir sürümü. Burada bahsedilen Windows farkları. Söylediğim gibi sistemden sisteme bu durum değişir. Windows 10'u orijinal bir şekilde kullanıyorum. Her güncellemeyi yaparım ve hiçbir problem ile karşılaşmadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı