Hangi Xbox alınmalı?

Makaleler
3
Evde 2K televizyon var, HD televizyon var. Xbox konsolu alıp Game Pass ile devam etmek istiyorum.

Series S, Series X

One S, One X

Bunların arasındaki fark ne? Çok fazla oyun oynamayacağım almak için alıyorum evde bir konsolum olsun diye hangisini almalıyım? Mortal Kombat 11 vs oynanılır mı bu konsollar ile?

Son düzenleme:
Evde 2K televizyon var, HD televizyon var. Xbox konsolu alıp Game Pass ile devam etmek istiyorum.

Series S, Series X

One S, One X

Bunların arasındaki fark ne? Çok fazla oyun oynamayacağım almak için alıyorum evde bir konsolum olsun diye hangisini almalıyım? Mortal Kombat 11 vs oynanılır mı bu konsollar ile?

Bütçen ne One S ile One X i ele direkt olarak. 1080p de Series S'te işini gayet gorur.

Series X, bütçe varsa en iyi tercih olacaktır. Büyçe yoksa series s'de yinede çok güzel bir tercih olur. Ayrıca One S ve One X'i direkt ele.

One S fikrini direk eliyin. One X ise Series S'den iyi bir görüntü kalitesine sahip ancak artık eski ve alınmaz. Geriye kaldı Series S ve X. Eğer saf 2K deneyimi ve 7-8 yıl daha en üst düzeyde oyun oynamak istiyorsan Series X. Yok ben 1080p görüntüye razıyım Series S nesil sonuna kadar götürür, hafıza -360 GB- sorun çıkartmaz derseniz Series S.

Söylediğin şeylere nazaran series s in en iyi seçenek olacağını düşünüyorum üstüne 3 yıllık gamepass de yapıştırırsan seni hayli hayli götürür, zaten sana lazım olan bütün casual oyunlar içinde mortal kombat 11 olsun injustice olsun forzalar olsun fifalar olsun, şimdi üstüne call of duty ler de gelecek sağlam bir yatırım olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı