Hangi yazılım dili ile devam etmeliyim?

Dr. Pc

Picopat
Daha fazla  
Şu an Front-End kodluyorum.(HTML-CSS-JS) benim amacım program yazmak. C mi? C++ mı? C# mı? Java ve Swift'ten bahsetmiyorum bile, çünkü Android ve iOS programlama için ikisi de şart. Hele Java her yerde kullanılıyor. Ben C dilleri arasında kaldım. Hangisi ile başlangıç yapmalıyım. İlk başlarda JS ile başladım. Front-End kodlamaya başladım. Tasarım zevkim oldukça kötü. Hem arayüz hem de program kodlamak istiyorum. Sizce hangisi ile başlamalıyım? (Python'u zaten bir yandan öğreniyorum.)

Evet C# daha kolay geldi. Ama hala kafamda soru işaretleri var. 😐
Benim en yakın sürede düzene sokmam lazım. Şu an karma bir şekilde gidiyorum.

Mobil için Java önerirler. Web için HTML ve JavaScript lazım diye biliyorum.
Front-end tasarım yapıyorum şu an, ama artık yapmak istemiyorum pek. JS çok sevdiğim bir dil ama, artık yüksek seviyeli dillere başlamak istiyorum. Java ve Swift öğreneceğim zaten. C dillerinden hangisini öğrensem diye düşünüyorum.
Bırakın c# falan Node.JS öğrenin.
JavaScript en sevdiğim dil, node js öğreniyorum zaten bir yandan. Amacım yüksek seviyeli bir dile başlamak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı